Profiteer van deze droomsituatie!

Eerder deze week stuurde ik u ook het filmpje met het fantastische Rick Rule interview toe. Ik hoop dat u de tijd hebt genomen om dat te bekijken.

Als u dat nog niet hebt gedaan, doet u dat dan alsnog. Het gebeurt maar héél zelden dat je in slechts zeven minuten zóveel informatie én wijsheid van een superbelegger krijgt.

Platinum en palladium
In het interview wordt ook gerefereerd aan Robert Friedland, een ware legende in de mijnbouw-industrie. Friedland had in een presentatie verteld waarom hij over platinum en palladium zelfs nog veel positiever is dan over goud.

Rick Rule vertelde dat ook hij zéér positief is over platinum en palladium. En wel om een zeer eenvoudige reden.

De huidige marktprijs is lager dan de gemiddelde kostprijs.

Hoe langer deze situatie voortduurt…
Als dat bij een grondstof het geval is, dan heb je een droomsituatie. Dan moet je erin beleggen en vervolgens geduldig afwachten. Want hoe langer die situatie voortduurt, hoe harder en hoe langer de prijs vervolgens stijgt.

Ik ben het volledig met ze eens. De komende bull markt gaat gigantisch zijn.

Ik vond het extra leuk om te horen dat legendes als Rick Rule en Robert Friedland zo positief zijn over platinum en palladium.

Gratis rapport als extra bonus
Want bij een TopAandelen-abonnement ontvangt u als extra bonus niet alleen al onze eerder dit jaar uitgestuurde extra goud- en zilvertips.

U ontvangt ook ons Platinum- en Palladium Rapport, waarmee u maximaal profiteert van de komende, jarenlang aanhoudende bull markt.

Dit is een droomsituatie die onvoorstelbare koerswinsten gaat opleveren.

Profiteer mee van dit droomscenario!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden