Profiteer van dit goede nieuws!

Misschien hebt u het niet meegekregen, maar de beurs werd de afgelopen dagen vrolijk van onderstaand bericht. 

Een bericht dat wij verwachtten. Want de afgelopen jaren zijn er in de VS veel minder huizen gebouwd dan gemiddeld, waardoor een enorm tekort aan het ontstaan is.

Op het plaatje hieronder zien we hoeveel nieuwe huizen er sinds 1959 ieder jaar zijn gebouwd in de VS.

Rijp voor een forse inhaalrally
Het aantal nieuwe huizen dat wordt gebouwd ligt op een niveau dat zelfs in de jaren ’60 aan de lage kant was. Terwijl de VS nu maar liefst 120 miljoen méér inwoners heeft dan 50 jaar geleden.

Omdat beleggers het afgelopen jaar negatief waren over de Amerikaanse huizenmarkt, zijn aandelen die het van een stijgende huizenmarkt moeten hebben, nu zwaar ondergewaardeerd.

En dus rijp voor een forse inhaalrally!

Direct reageren = maximaal profiteren
Wij reageerden direct op dit supergoede nieuws. Gisteren stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport”.

En deze maand selecteerden we onder meer een belachelijk goedkoop aandeel van een bedrijf dat nu en de komende jaren enorm profiteert van de aantrekkende huizenmarkt.

Een aandeel dat slechts 11 keer de winst noteert, terwijl die winst dit jaar met maar liefst 30% groeit. Dat is écht ongelofelijk goedkoop!

Zéér goede kwartaalcijfers
Deze week presenteerde dit bedrijf fors beter dan verwachte kwartaalcijfers.
Die winstverwachting zal de komende weken dus verder opwaarts worden bijgesteld.

Waardoor dit aandeel nóg meer positieve media-aandacht krijgt. En dus nóg grotere groepen beleggers lokt.

Ze zijn wakker geworden op de beurs!
Door al het goede nieuws van deze week zijn ze nu (eindelijk) wakker geworden op de beurs. De koers van dit zwaar ondergewaardeerde aandeel kan de komende weken/maanden daarom fors omhoog!

Onverwacht goed nieuws = forse koersstijging
De beurs werd deze week verrast door zeer positief nieuws over iets waar ze het hele afgelopen jaar juist negatief over was. En dus moeten beleggers hun mening over de huizenmarkt met 180 graden bijstellen.

Waardoor koersen in korte tijd hard zullen stijgen.
Profiteer daarvan!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”