Spotgoedkoop. Forse winstgroei. Dividend.

Een ongelofelijk goedkoop aandeel van een bedrijf dat kantoorgebouwen, scholen, sportstadions, vliegvelden en de meest prestigieuze architectonische projecten helpt om op energiekosten te besparen én om milieuvriendelijk te zijn.

Kostenbesparingen zijn belangrijk voor bedrijven, maar ook een milieuvriendelijk imago wordt steeds belangrijker. Dit bedrijf speelt daar perfect op in!

Is actief op het overnamepad, waardoor omzet en winst fors groeien. Levert daarnaast 1,2% dividendrendement op.

Analisten verwachten voor komend jaar maar liefst 33% winstgroei, maar je betaalt slechts 12 keer de voor volgend jaar verwachte winst.

Dit aandeel gaat niet lang zo goedkoop blijven!

Spotgoedkope marktleider levert 3,4% dividend op.
Daarnaast een fantastisch aandeel van een ongekend goed presterend bedrijf dat een leidende positie heeft in de energie infrastructuur.

Heeft de afgelopen jaren uitgebreid, operationele kosten verlaagd en winstmarges verbeterd. Waardoor het nu forse winstgroei realiseert.

Noteert slechts 13 keer de voor komend jaar verwachte winst. Winst groeit dit jaar 30% en komend jaar 29%.

Daarnaast een dividendrendement van 3,4% waarbij het dividend de komende jaren met de winst meestijgt.

Vaste contracten. Snelle groei. Hoog dividend.
En als klap op de vuurpijl een fantastisch aandeel van een industrieel bedrijf dat wereldwijd actief is in de verhuursector. Dat met vaste, langlopende contracten werkt.

Omdat de gemiddelde restperiode van alle contracten nog 40 maanden is, is een fors deel van de omzet voor de komende jaren al gegarandeerd.

Altijd lekker om te weten!

Noteert slechts 10 keer de voor komend jaar verwachte winst, terwijl die winst met maar liefst 37% stijgt!

Daarnaast levert dit aandeel u een 4,5% dividendrendement op, waarbij het dividend de komende jaren uiteraard met de koers meestijgt.

En de directie bezit maar liefst 11,5% van de aandelen. Heeft dus hetzelfde belang als ons beleggers!

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
Wel eens van de PEG-ratio gehoord? Price Earnings gedeeld door Growth. De markt beschouwt aandelen met een PEG-ratio lager dan 1 als goedkoop.

Deze drie absoluut goedkope topaandelen hebben een gemiddelde PEG-ratio van slechts 0,37.

Dat betekent dat je effectief 63% korting hebt op deze aandelen. En dat ze binnen een jaar met ruim 170% in koers moeten stijgen om de PEG-ratio op 1 te laten uitkomen.

Om volgens de regels van de beurs normaal gewaardeerd te worden.

Bijna uitverkocht
Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. Inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis