Stap voor stap richting Helicopter Money

In september vorig jaar schreef ik in dit artikel dat de Dow Jones Index de komende jaren naar 100.000 zal gaan.

Dit naar aanleiding van een rapport van Citigroup, waarin het adviseert om fors te investeren in infrastructuur en in belastingverlaging voor de gewone burger. En om dat te financieren met door de centrale bank geprint geld.

Helicopter Money. Direct QE. QE for the People.

Toen in één rapportje. Nu openlijke discussie in media.
Wat negen maanden geleden nog in één, niet openbaar rapport van een Citigroup-econoom stond, wordt nu openlijk door beleidsmakers gepropageerd. Wordt nu uitgebreid in de Financial Times besproken.

Beleidsmakers dringen er dus via de media bij de ECB op aan om over te gaan op Helicopter Money.

Maar dat gaat uiteraard nog niet gebeuren.

Eerst nog recessie en beursdaling
We gaan eerst de Amerikaanse en Europese (geleid door de Duitse) economie in recessie zien glijden. En we gaan eerst de beurzen stevig zien dalen.

Dat zal ervoor zorgen dat politici en centrale bankiers niet meer weten wat ze met de situatie aan moeten. Dat ze geen opties meer hebben. De paniek (en druk van buitenaf) zal zó groot worden, dat ze over zullen gaan tot Helicopter Money.

We moeten dus eerst de komende beursdaling goed zien te overbruggen (zie dit artikel) en daarna zo maximaal mogelijk profiteren van de enorme beursstijging als gevolg van Helicopter Money.

Mijn grootste posities
Ik heb nu mijn grootste posities in de aandelen uit de in het artikel vermelde rapporten. Daarmee ga ik de komende tijd profiteren van de 90% tot 100% koersdalingen die volgens mij onvermijdelijk zijn.

Daarnaast heb ik mijn grootste posities uiteraard in goud- en zilveraandelen (deze week nog bijgekocht), die volgens mij tijdens de komende beursdaling in koers zullen blijven stijgen.

En die bij de daarop volgende periode van Helicopter Money helemáál door het dak zullen gaan!

Wordt TopAandelen-abonnee om maximaal te profiteren van de duizenden procenten koersstijging die de allerbeste goud- en zilveraandelen de komende jaren gaan maken!