Supergroei voor een absolute spotprijs

Wat wij al een tijdje verwachtten, is nu definitief aan het gebeuren. De Amerikaanse huizenmarkt zit weer volop in de lift. Zie onderstaande kop uit de New York Times van afgelopen dinsdag.

Gisteren stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport”. En deze maand ontdekten we onder meer een supergoedkoop aandeel van een Amerikaanse huizenbouwer die volop profiteert van het herstel op de huizenmarkt.

Maarrrr…dit is niet zómaar een huizenbouwer!

Lifestyle voor actieve 55-plusser
Dit bedrijf is trendsetter in het bouwen van hele lifestyle communities voor de actieve 55-plusser. In het zuidelijke deel van de VS waar het klimaat lekker warm is. Compleet met zwembaden, sportcentra, golfbanen en luxe uitgaanscentra.

Door de enorme vraag van 55-plussers vanuit de hele VS, schieten dit soort communities nu als paddenstoelen uit de grond.

Fenomenale cijfers
En dat is duidelijk te zien aan de eerder deze maand gepresenteerde kwartaalcijfers. Die zijn werkelijk fenomenaal!

Omzet en winst knalden omhoog. Het aantal nieuwe orders steeg met 40%, terwijl de totale orderportefeuille met maar liefst 60% steeg.

Door die enorme stijging van het aantal nieuwe orders, weten we dat de toekomst van dit bedrijf er fantastisch uitziet.

En ook de directieleden begrijpen dat zéér goed!

Directieleden zijn aan het kopen
Want wat het verhaal voor ons beleggers extra mooi maakt is dat directieleden maar liefst 13,5% van de aandelen bezitten. Ze hebben als mede-eigenaars dus dezelfde belangen als de gewone belegger.

En wat het nóg mooier maakt, is dat die directieleden dit jaar volop aandelen hebben bijgekocht. Voor een bedrag van maar liefst $5 miljoen. Een positievere indicatie kan je bijna niet krijgen!

Supergroei voor een spotprijs
Omzet en winst knallen ongekend hard omhoog. Positieve koerstrend. Fors bijkopende directieleden. En dit aandeel noteert slechts 12 keer de winst.

Dat is supergroei voor een absolute spotprijs!
Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” snel te bestellen.