Twee extra tips voor snelle, forse koerswinst

Ik vertelde u afgelopen vrijdag nog hoe ongelofelijk hard je nu kunt profiteren van de lage, en alsmaar dalende olieprijs. Er is echter nóg iets wat u moet weten.

Als de prijs van olie (of eender welke grondstof) daalt, dan nemen mensen automatisch aan dat dit komt door een dalende vraag. Op onderstaande grafiek van de EIA zien we echter dat de wereldwijde vraag naar olie stijgt.

Olieprijs daalt ondanks stijgende vraag
Tegelijk zien we (groene balkjes) dat de bestaande olievoorraad iedere dag met 1-2 miljoen vaten stijgt. Er wordt dus gewoon teveel olie geproduceerd.

Dit is belangrijk om te weten. Juist het feit dat de olieprijs óndanks een gestaag stijgende vraag daalt, maakt het zo interessant.

Want dat betekent dat de wereldeconomie blijft groeien, dat een stijgende hoeveelheid olie wereldwijd over land en zee moet worden vervoerd, dat er steeds meer opslagcapaciteit nodig is voor al die voorraad etc.

Ideale situatie
Dit, beste lezer, is een ideale situatie voor de extra tip waarover ik u afgelopen vrijdag al vertelde. Het aandeel waarvoor wij in korte tijd 100% koerswinst verwachten.

Niet één, maar twee extra tips
Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u daarnaast óók de extra tip die we een tijdje geleden al naar onze abonnees stuurden. Oók een aandeel dat enorm profiteert van de dalende olieprijs. Oók een aandeel waarvoor we snelle, forse koerswinst verwachten.

Neem daarnaast de drie fantastische aandelen uit ons recente “Super Rendement Rapport” waarover ik u in dit artikel al vertelde, en u hebt een magnifieke start als TopAandelen-abonnee

Helemaal gratis bij halfjaar- of jaarabonnement
U ontvangt deze TWEE extra tips helemaal gratis bij een halfjaar- of jaarabonnement. Met beide aandelen gaan we voor minimaal 100% extra winst op slechts zes maanden tijd.

Pak deze dubbele prachtkans op superkoerswinst!
Meldt u hier aan voor een TopAandelen-abonnement