Twintig keer zo goedkoop als het beursgemiddelde

Dinsdag vertelde ik u in dit artikel dat de aandelen uit ons nieuwe “Super Rendement Rapport” gemiddeld een PEG-ratio van 0,12 hebben.

Terwijl aandelen met een PEG-ratio van 1 volgens de regels van de beurs al als goedkoop worden bestempeld.

De koersen van de drie aandelen uit ons “Super Rendement Rapport” moeten dus binnen een jaar met 713% stijgen om de PEG-ratio op 1 te laten uitkomen.

Uiteraard verwachten wij niet dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Hoeft ook niet.

Dit is slechts om aan te geven hoe enorm goedkoop de door ons geselecteerde aandelen op basis van de PEG-ratio zijn.

En vooral dat de kans op een forse koersstijging binnen een jaar véél groter dan gemiddeld is.

Wanneer is een aandeel goedkoop? En wanneer juist duur?
Om te bepalen of een aandeel goedkoop of duur is, kijken we niet alleen naar de koers-winstverhouding, maar ook naar de (verwachte) winstgroei.

Een aandeel dat 8 keer de winst noteert is niet noodzakelijk goedkoop. Als je reden hebt om een winstdaling te verwachten, dan kan zo’n aandeel zelfs duur zijn.

Een aandeel dat 25 keer de winst noteert, van een bedrijf dat 50% winstgroei realiseert, kan je daarentegen als een goedkoop aandeel beschouwen.

20 keer zo goedkoop
Ik vertelde u hierboven al dat de markt een aandeel met een PEG-ratio van 1 (of lager) als goedkoop beschouwt. De gemiddelde PEG-ratio van alle aandelen uit de S&P-500 index is zelfs 2,3.

De aandelen die we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” selecteerden zijn op basis van de PEG-ratio dus bijna 20 keer zo goedkoop als het beursgemiddelde.

Véél grotere kans op forse koersstijging
Uiteraard verwachten we op basis daarvan geen 2000% koersstijging binnen een jaar. Dat zou te gek zijn.

De kans op een enorme koersstijging is echter véél groter dan gemiddeld. Hoe groot die koersstijging is, gaan we vanzelf merken.

Het goedkoopste aandeel in zéér lange tijd
Het goedkoopste aandeel dat wij in zeer lange tijd zijn tegengekomen noteert slechts 4 keer de voor komend jaar verwachte winst. Terwijl de verwachte winstgroei 100% is.

Als beleggers over een jaar bereid zijn om het beursgemiddelde van 18 keer de winst te betalen, hebben we 350% koerswinst te pakken.

Koers kan ook zomaar met 500% tot 600% stijgen
Voor een aandeel van een bedrijf wiens winst zó hard groeit, mag je echter ook niet raar opkijken als beleggers straks bereid zijn om 25 of 30 keer de jaarwinst te betalen.

Als dat gebeurt, dan kijk je zomaar tegen 500% tot 600% koerswinst aan.

Wat er gaat gebeuren weet niemand. Het enige wat ik zeker weet is dat de kans op een enorme koerswinst héél veel groter is dan gemiddeld.

Alleen vandaag nog!
Alleen vandaag kunt u het rapport nog als los nummber bestellen. Na vandaag moeten we de inschrijving écht sluiten.
Klik hier om het nieuwe “Super Rendement Rapport” nog snel te bestellen!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis