Waarom duurt het toch allemaal zo lang?

Waarom duurt het toch zo enorm lang voordat de goudprijs door haar weerstand breekt en definitief haar stijging inzet?

Terwijl nu overal om ons heen de indicaties voor stijgende inflatie zich opstapelen?

Voordat ik daar verder op in ga, stel ik nog even twee vragen.

Waarom $314 per aandeel voor failliete tent?
Iedereen die Tesla’s feiten en cijfers serieus en objectief bestudeert, wéét dat Tesla op een faillissement afstevent. Waarom noteert het aandeel dan nog steeds $285?

Dinsdag vertelde ik u over Netflix. Het geld vliegt daar letterlijk de deur uit. Schulden stapelen zich op. Rentekosten rijzen de pan uit. Kan onmogelijk goed aflopen. Waarom kopen beleggers zo’n aandeel voor $314?

Het gemakkelijke antwoord is dat de grote kudde beleggers pas in actie schiet als ze met de harde feiten letterlijk om de oren worden geslagen.

De belangrijke rol van de media
Een iets complexer antwoord vinden we in the Common Knowledge game. Ofwel hoe de grote massa naar goud en zilver, naar Tesla, naar Netflix etc. kijkt.

Hoe de grote massa naar iets kijkt, wordt vooral bepaald door hoe de reguliere media erover berichten.

Zodra inflatie, goud en zilver, Tesla of Netflix in de media een belangrijk thema worden, schiet de grote massa in beweging.

Als de media nog niet bezorgd is over inflatie…

De geniale Ben Hunt van Epsylon Theory volgt hoe vaak bepaalde woorden in de media worden gebruikt. Een belangrijk thema voor de goudprijs is uiteraard inflatie.

Hij beschrijft dat de media het afgelopen jaar véél vaker dan een jaar eerder hebben bericht over inflatie. Maar altijd als bijzaak in een artikel dat over iets anders ging. Nooit als hoofdthema.

Simpel gezegd: de media is tot nu toe nog niet erg bezorgd geweest over stijgende inflatie. Dus ook de grote kudde beleggers niet.

De boel kan nu ieder moment vlam vatten
Door alle indicaties voor stijgende inflatie, kan het nu ieder moment gebeuren dat stijgende inflatie wél een hoofdthema voor de media wordt. Zie onderstaande tweet.

Ben Hunt beschrijft de huidige situatie als een enorme berg dor en droog hout en takken, waarbij één lucifertje genoeg is om een enorme brand te veroorzaken.

Eén hoger dan verwacht inflatiecijfer, en de reguliere media zullen er massaal over berichten.

Eén hoger dan verwacht inflatiecijfer, en beleggers zullen in grote kuddes tegelijk richting goud en zilver gaan.

Juist nu belangrijk
Met alle indicaties van krapte op de arbeidsmarkt, stijgende lonen, stijgende grondstofprijzen en een nu 35% hogere olieprijs, wéten we dat zo’n bericht nu ieder moment kan komen.

Daarom is het juist nu belangrijk om goud- en zilveraandelen te bezitten. Zoals de extra tips die we de afgelopen weken naar onze TopAandelen-abonnees hebben gestuurd.

Met onze extra tips + bonus rapporten profiteer je maximaal!
Als nieuwe TopAandelen-abonnee pakt u deze extra goud- en zilvertips gelijk mee. Ontvangt u daarnaast als bonus ons uraniumrapport én ons nieuwe koperrapport.

Daarnaast ontvangt u nieuwe extra tips die we de komende dagen/weken/maanden zullen uitsturen.

Goud- en zilverproducenten die ondanks hun huidige lage verkoopprijzen winst maken én wiens aandelen belachelijk goedkoop zijn.

De boel kan nu ieder moment vlam vatten.

We gaan dit waarschijnlijk nooit meer meemaken

Daarna zullen we de huidige uitzonderlijke situatie van ongekend goedkope goud- en zilveraandelen waarschijnlijk nooit meer meemaken.

Als TopAandelen-abonnee profiteer je maximaal van deze zéér uitzonderlijke situatie. Klik hier om snel abonnee te worden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
WhatsApp  
Twitter  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis