Weg naar snelle 100% koersstijging ingezet

Vrijdag vertelde ik u al over het zonne-energie aandeel waarmee iets speciaals aan de hand was.

Het is heel simpel.

Als beleggers een aandeel van een winstgevend bedrijf massaal mijden, blijft de koers/winst verhouding heel laag.

Als tegelijkertijd analisten uit angst voor nieuwe maatregelen zeer conservatieve winstverwachtingen afgeven, dan wordt de koers van het aandeel dubbel zo hard omlaag gedrukt.

Wat ik u vrijdag niet vertelde
Als vervolgens duidelijk wordt dat die angst onder beleggers en analisten onterecht was, dan heb je precies de omgekeerde situatie. Is het aandeel rijp voor een dubbel zo harde koersstijging.

Wat ik u vrijdag echter niet vertelde is dat dit aandeel de afgelopen maanden zó enorm goedkoop is geworden, dat de koers fors onder de intrinsieke, dus tastbare waarde van dit bedrijf noteert.

De koers moet maar liefst 43% stijgen voordat de waarde van dit bedrijf volgens beleggers gelijk is aan de tastbare waarde van haar netto bezittingen. En die tastbare waarde stijgt iedere dag!

Ongekend.

Na snelle 100% koersstijging nog veel meer koerspotentieel
Gisteren steeg de koers van dit aandeel met 5% terwijl de beurs daalde. De weg naar 100% koersstijging binnen een paar maanden is ingezet.

Na die 100% koersstijging noteert het aandeel nog steeds slechts 12 keer de winst. Ligt er dus nog véél meer koersstijging in het verschiet.

Dit is een speciale situatie. Profiteer daarvan!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email   
Addthis