Wordt het niet tijd om wat winst te nemen?

Ondanks wat ik u afgelopen dinsdag in dit artikel vertelde, ontvingen we deze week diverse mails van TopAandelen-abonnees, met de vraag of het niet een goed idee is om winst te nemen op enkele goud- en zilveraandelen.

Het is wel te begrijpen, want TopAandelen-abonnees staan met de extra goud- en zilvertips die ze in de eerste maanden van dit jaar ontvingen, op winsten tot zelfs dik boven 100%.

Begrijpelijk
En uiteraard gebeurt het niet iedere dag dat je binnen een paar maanden tegen dat soort enorme koerswinsten aankijkt.

Het is normaal als je een beetje nerveus wordt en dat je zo’n vette winst niet wilt kwijtspelen. En uiteraard geldt ook het gezegde “van winst nemen is nog nooit iemand arm geworden”.

Ik ga niet verkopen. Wél bijkopen.
Maar mijn vaste overtuiging is dat goud en zilver pas aan het zéér prille begin staan van een jarenlange, ongekende stijging.

Ik ga daarom van correcties gebruik maken om bij te kopen. Maar ik ga de komende jaren geen enkel goud- of zilveraandeel verkopen.

Want ik meen het uit de grond van mijn hart als ik schrijf dat de door ons geselecteerde goud- en zilveraandelen nog duizenden procenten koersstijging voor de boeg hebben.

Uiteraard staat het eenieder vrij om (deels) winst te nemen. Maar ik ga mijn goud- en zilveraandelen nog een paar jaartjes vast houden.

Meeprofiteren van de extra goud- en zilvertips?
Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u alle extra goud- en zilvertips die we de afgelopen maanden hebben uitgestuurd. Vorige week stuurden we onze TopAandelen-abonnees een nieuwe extra goudtip!

Profiteer maximaal van de fors stijgende goud- en zilverprijs.
Klik hier om u snel aan te melden!