Ze beginnen nu al nerveus te worden!

Uit de gisteren vrijgegeven notulen van de op 27 juli gehouden Fed-meeting blijkt dat ze bij de Fed steeds nerveuzer worden over economische groei.

Terwijl in juni het bestrijden van inflatie nog topprioriteit had, bleek op 27 juli dat de twijfel bij veel Fed-directieleden al had toegeslagen.

Ze waren plotseling onzeker over de economische schade die ze met hun renteverhogingen aanrichten. Zie onderstaande tweet.

Ze worden dus al nerveus terwijl inflatie nog steeds 8,5% is!

In snel tempo richting diepe recessie
En sinds 27 juli is het economische nieuws in snel tempo véél slechter geworden.

Het aantal nieuwe huizen in aanbouw daalde in een maand tijd met maar liefst 10%, terwijl het sentiment onder bouwbedrijven het hardst daalde sinds 2007.

En deze week werd bekend dat industriële activiteit in de staat New York (evenals in de Mid-West) ongekend hard is gedaald. Zie onderstaande tweet.

Dit soort dalingen duiden niet op een zachte landing, maar op een economie die in razendsnel tempo in een diepe recessie aan het zakken is!

Superpositief voor grondstoffen
Zoals de zaken zich nu ontwikkelen, zullen ze bij de volgende Fed-meeting in blinde paniek zijn over de achteruit hollende economie.

Waardoor we nu écht dichtbij het moment komen dat de Fed stopt met renteverhogingen én het moment dat de Fed weer gaat stimuleren.

En dat is superpositief voor grondstoffen als goud, zilver, olie, uranium, koper, nikkel, kobalt, lithium etc.

De tijd is rijp voor zéér forse koersstijgingen op korte tijd!

Helemaal gratis!
Twee weken geleden stuurden we onze TopAandelen-abonnees al vier extra uraniumtips, een extra lithiumtip én een extra goudtip toe.

En vorige week stuurden we ze een extra rare earths-tip, een extra goudtip én een extra kopertip toe.

De komende weken zullen meer extra tips volgen!

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al deze extra tips helemaal gratis bij het ingaan van uw abonnement.

Profiteer maximaal van deze mega bull markt!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden