Ze gaan al hun fabrieken moeten sluiten!

Gisteren vertelde ik u al over de vele winstwaarschuwingen die we deze week al zagen én die we de komende tijd nog voorbij zullen zien komen.

Een zéér treffend voorbeeld is de waarschuwing van Nissan in onderstaande tweet.

Nissan verklaarde woensdag dat haar autofabrieken wereldwijd afhankelijk zijn van maar liefst 800 onderdelen die in de Chinese provincie Hubei worden geproduceerd.

Blijven bedrijven in de Chinese provincie Hubei na vandaag gesloten, dan zullen Nissan’s fabrieken in Japan, Maleisië, de VS, het VK, India, Mexico en Rusland vanaf komende maandag één voor één moeten sluiten.

Gesloten wegens gebrek aan onderdelen
Een dag na deze waarschuwing van Nissan, zagen we onderstaand bericht.

Hubei blijft nog tot minstens 10 maart op slot. Wat betekent dat Nissan haar autofabrieken wereldwijd gaat moeten sluiten. Wegens gebrek aan onderdelen.

Wat betekent dat lokale toeleveranciers in al die landen óók enorm omzetverlies zullen lijden.

Domino-effect
En Nissan is niet de enige. Vele andere (auto)fabrikanten zijn afhankelijk van onderdelen uit China.

Zie hier het domino-effect wat ook de VS en Europa de komende weken hard gaan voelen.

Zie hier de noodzaak voor ons beleggers om zekerheid in te bouwen. Om ons voor te bereiden op de zéér roerige tijden die nu aanbreken.

Drie belangrijke tips
We stuurden onze TopAandelen-abonnees vorige week drie belangrijke beleggingstips die helpen om zekerheid in te bouwen én om (buiten goud om) forse koerswinsten te behalen.

Als TopAandelen-abonnee ontvangt u die bovenop alle extra goud- en zilvertips waar ik u in het artikel hierboven al over vertelde.

Zo ben je ideaal gepositioneerd voor roerige tijden!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.