Ze gaan veel geld uitgeven. Profiteer daarvan!

Ik vertelde u er vorige week al over in dit artikel. Landen wereldwijd gaan de komende jaren fors meer uitgeven aan defensie. Door de toenemende spanningen in de wereld spreken sommigen zelfs al over een wapenwedloop.

Afgelopen weekend was de NAVO-meeting in Warschau. En daar werd duidelijk gesteld dat westerse landen Rusland officieel als een bedreiging zien.

Met als gevolg dat NAVO-lidstaten hebben verklaard dat ze hun defensie-uitgaven gaan verhogen. Zie deze krantenkop uit de Wall Street Journal.

 

 

Veel landen hebben na de val van de Sovjet-Unie ruim twintig jaar lang alleen maar bezuinigd. En moeten nu een inhaalslag maken.

Publieke steun maakt het gemakkelijk
Door de toenemende spanningen wereldwijd zien we tegelijk dat de publieke steun voor het verhogen van defensie-uitgaven ongekend sterk toeneemt. Zie onderstaand staatje.

 

 

Die sterk toegenomen publieke steun betekent dat het voor politici een stuk gemakkelijker wordt om defensie-uitgaven daadwerkelijk te verhogen.

Als je dit ziet, dan weet je genoeg. Overal ter wereld gaan defensie-uitgaven de komende jaren omhoog. Is geen ontkomen aan.

Een trend waar je op moet inspelen
Als burger ben ik absoluut niet blij met de hele situatie. Maar als belegger zie ik een trend waar ik op moet inspelen.

Voor onze TopAandelen-service gaan we daarom de komende tijd extra hard op zoek naar goedkope defensie-aandelen van financieel ijzersterke, goed presterende bedrijven.

Want dat zijn recessiebestendige aandelen waarmee je de komende jaren enorm kunt profiteren van deze ontwikkeling.

Profiteer van deze ontwikkeling
Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we deze maand alvast een recessiebestendig superaandeel, waarmee we volop van deze ontwikkeling gaan profiteren.

Een wereldwijd actief bedrijf dat al jarenlang fantastisch presteert, forse winstgroei realiseert én een snel groeiende orderportefeuille heeft.

En daarvoor betaal je slechts 9,5 keer de jaarwinst!
Klik hier om het nieuwe “Super Rendement Rapport” snel te bestellen