Ze zijn wakker aan het worden!

Herinnert u zich nog dat ik u vorige maand vertelde over een platinum-aandeel dat alles in zich heeft om de komende jaren met maar liefst 5000% in koers te stijgen?

Een aandeel dat door de beurs was gedegradeerd tot penny-stock, terwijl het bedrijf een ijzersterke vermogenspositie heeft én terwijl er juist alleen maar goed nieuws te melden was.

Daarbij vertelde ik u dat de directieleden van het bedrijf ieder een pakket aandelen van hun eigen geld hadden gekocht.

Koers kan in korte tijd zéér fors stijgen
Welnu, de koers van het aandeel is nu tot leven gekomen. Grote beleggers zijn miljoenen aandelen aan het opkopen, waardoor de koers onder hoge volumes fors is gestegen.

Daardoor komt het aandeel nu direct op de radarschermen van heel veel andere professionele beleggers. En dus is de kans groot dat de koers van dit aandeel reeds de komende weken ongekend hard gaat stijgen.

Ze zijn (voor wat betreft dit aandeel) wakker aan het worden op de beurs. Zaak dus om snel te reageren, zodat je zoveel mogelijk koersstijging meepakt.

De grootste kans die ik ooit tegenkwam
5000% koerspotentieel. Dit is de grootste kans die ik in mijn beleggersleven ooit tegen ben gekomen. Deze extra tip is alleen beschikbaar voor TopAandelen-jaarabonnees! Klik hier om TopAandelen-jaarabonnee te worden