Zó ongelofelijk hoog zal de goudprijs stijgen

Deze week publiceerde Incrementum haar jaarlijkse, indrukwekkende, 169 pagina’s tellende In Gold we Trust rapport.

Wat mij betreft één van de beste rapporten van het jaar. Zéér leerzaam.

In het rapport maakt Incrementum ook een berekening van hoe hoog de goudprijs zou moeten zijn, als ze was gebaseerd op de M0, M1, M2 en M3 geldhoeveelheid.

Dat lijkt fantasie, maar het is berekend volgens de situatie zoals die was tijdens het Bretton Woods systeem, waarop de wereldeconomie in de jaren 1944-1971 was gebaseerd.

In het staatje zien we dat de goudprijs minstens naar $11.168 zou moeten stijgen. Als je eerlijk kijkt naar de definitie van M0, M1, M2 en M3, dan zou de goudprijs wat mij betreft minstens naar $47.708 moeten stijgen.

Ongeloofwaardig?
Dit zijn cijfers die op dit moment totaal ongeloofwaardig overkomen. Daarom werd in het rapport onderstaande quote van Goldmoney’s John Butler aangehaald.

Vrij vertaald:
“Je mag een goudprijs van $20.000 ongeloofwaardig vinden. Maar het is misschien beter om je ongeloof te uiten over hoe centrale bankiers de geldhoeveelheid enorm hebben doen stijgen. Alles wat wij doen is het rekensommetje maken.”

De volgende hype gaat in goud en zilver zijn
Ik heb het u vorige week nog in dit artikel verteld. Ik beleg mijn Bitcoin-winst in goud- en zilveraandelen, want dáár gaan we de volgende hype zien.

Ik koop de allerbeste goud- en zilveraandelen. Dezelfde aandelen die u als nieuwe TopAandelen-abonnee helemaal gratis als extra tips van ons ontvangt.

Ontvang ook de allerbeste goud- en zilveraandelen
Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u als gratis bonus al onze eerder uitgestuurde extra goud- en zilvertips. Van de allerbeste goud- en zilveraandelen.

Daarnaast sturen we u als extra service een bericht, iedere keer als de koersgrafiek van een door ons geselecteerd goud- of zilveraandeel ons een (bij)koopsignaal geeft.

De koerswinsten gaan ongelofelijk zijn.

Maximaal meeprofiteren van de volgende hype?
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden