Verkoopsignaal ACET 1

In het kader van onze TopAandelen service stuurden we onze abonnees vandaag het bericht dat we een verkoopsignaal afgeven voor:

Aceto Corp (ACET)
Dit aandeel hebben we op 29 september 2011 geselecteerd.
Het noteerde toen $5,31. Gisteren zagen we een slotkoers van $9,92.

De winstverwachting voor ACET is afgelopen maand neerwaarts bijgesteld, terwijl de koers alleen maar is gestegen. Hierdoor noteert het aandeel nu bijna 18 keer de voor 2012 verwachte winst en bijna 13 keer de voor 2013 verwachte winst. Echt goedkoop kunnen we het aandeel daarmee niet langer noemen.

Wel geldt dat de koersgrafiek van ACET er zeer goed uit ziet. Een stevige positieve koerstrend met hoge volumes. De kans is dus aanwezig dat de koers op korte termijn verder zal stijgen. Ervaring leert echter dat sentiment voor wat betreft één aandeel enorm snel kan omslaan. U kunt besluiten om op een verdere koersstijging in te spelen, maar houd in dat geval wel voor uzelf een strakke (imaginaire) stop-loss aan.

We hebben met dit aandeel ongeveer 87% winst in een half jaar tijd. Wat ons betreft tijd om die winst veilig te stellen, zodat we het vrijgekomen geld kunnen beleggen in aandelen die op dit moment spotgoedkoop zijn.

Bekijkt u hier het volledige rapport dat wij op 29 september 2011 naar onze abonnees stuurden.