Verkoopsignaal ACET

In het kader van onze TopAandelen service stuurden we onze abonnees vandaag het bericht dat we een verkoopsignaal afgeven voor:

Aceto Corp (ACET)
Dit aandeel hebben we op 30 augustus 2012 geselecteerd.
Het noteerde toen $8,59. Gisteren zagen we een slotkoers van $15,13.

ACET presteert zoals op het moment van selectie werd verwacht, maar de koers is in minder dan een jaar tijd fors gestegen. Het aandeel noteert nu ruim 17 keer de voor dit jaar verwachte winst, en precies 15 keer de voor 2014 verwachte winst. Echt goedkoop kunnen we het aandeel daarmee niet langer noemen.

Wel geldt dat de koersgrafiek van ACET er zeer goed uit ziet. Een stevige positieve koerstrend met hoge volumes. De kans is dus aanwezig dat de koers op korte termijn verder zal stijgen. Ervaring leert echter dat sentiment voor wat betreft één aandeel enorm snel kan omslaan. U kunt besluiten om op een verdere koersstijging in te spelen, maar houd in dat geval wel voor uzelf een strakke (imaginaire) stop-loss aan.

79% winst in 11 maanden
We hebben met dit aandeel (inclusief $0,22 dividend) ongeveer 79% winst in een elf maanden tijd. Wat ons betreft tijd om die winst veilig te stellen, zodat we het vrijgekomen geld kunnen beleggen in aandelen die op dit moment écht spotgoedkoop zijn.

Bekijkt u hier het volledige rapport dat wij op 30 augustus 2012 naar onze TopAandelen-abonnees stuurden.