Forse beursdaling – Neem Actie!

Ik ben héél blij dat ik vrijdagochtend naar mijn gevoel heb geluisterd. En dat ik heb besloten om direct een signaal uit te sturen voor ons “Bescherm Tijdig je Portefeuille!” rapport.

En ik ben ook heel blij dat we voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” maar liefst zeven signalen uitstuurden. Dat zorgt ervoor dat heel wat abonnees zéér tijdig actie konden ondernemen.

Het gevoel dat je te laat bent
Maar er zullen óók heel wat beleggers zijn die (nog) niets hebben gedaan. Als u daarbij hoort, lees dan vooral verder!

Als de beurs twee of drie dagen achter elkaar een forse tik omlaag heeft gekregen, dan krijg je als belegger al snel het gevoel dat je te laat ben. Dat je eerder had moeten reageren. En dat je daarom nu misschien beter nog even kunt afwachten.

Niets is echter minder waar!

Even wat perspectief
Als je denkt dat je te laat bent, dan is het altijd goed om dingen even in perspectief te plaatsen. En daarvoor helpt het om even naar onderstaande meerjarige grafiek van de S&P-500 te kijken.

Op deze weekgrafiek zien we dat de S&P-500 voor het eerst sinds jaren door haar 50-weeks gemiddelde is gezakt.

En dat vanuit een lange termijn perspectief juist nú het ideale signaal is om je portefeuille af te dekken, of om offensief op dalende koersen in te gaan spelen.

Daling richting 1450 is zeer goed mogelijk
Daarnaast zie je echter ook dat de S&P-500 de afgelopen jaren te lang en in een te rechte lijn is gestegen. En dat de belangrijkste beursindex daarom gemakkelijk kan corrigeren naar bijvoorbeeld 1450.

Of de beurs werkelijk zo hard zal dalen, weet niemand. Wat ik wél weet, is dat het beursklimaat op dit moment zodanig is, dat je daar zéér serieus rekening mee moet houden.

Moet je nu bang worden en zomaar al je aandelen verkopen?
Absoluut niet! Maar je moet op zijn minst bescherming inbouwen. En dat is simpeler dan je denkt. En als je wat offensiever ingesteld bent, dan kan deze beursdaling je zelfs fantastische winsten opleveren.

Hieronder geef ik u even de mogelijkheden die wij bieden:

1. U wilt bescherming inbouwen
U wilt gewoon zo weinig mogelijk last krijgen van een forse beursdaling. En u verder niet al te druk hoeven maken.

Met het “Bescherm Tijdig je Portefeuille!”-rapport geven we u een simpele, doeltreffende strategie om in een dalende beurs winst te maken, die compensatie biedt voor mogelijke (tijdelijke) koersverliezen op uw aandelen.

En we sturen u uiteraard ook de signalen toe, zodat u zelf desgewenst niet hoeft na te denken. Bestel hier het “Bescherm Tijdig je Portefeuille!”-rapport.

2. U wilt zo maximaal mogelijk profiteren
U bent een aanvallend ingestelde belegger en u wilt profiteren van de aandelen die de grootste klappen krijgen.

De aandelen die de afgelopen jaren het meest gehyped zijn, zijn nu kandidaat om volledig in te storten. Peperdure internet- en social media-aandelen zijn rijp voor 80% tot 100% koersdalingen.

Als je écht forse winsten wilt maken, dan moet je erbij zijn als een bubbel barst. En dit is een échte bubbel, met aandelen die tot zelfs 450 keer (!) de jaarwinst noteren.

Maximaal profiteren van deze beursdaling?
Bestel dan hier het rapport “De Nieuwe Internet Hype!”