Pak 11% dividend op deze mega groeier!

Periodes van turbulentie op de beurs hebben één groot voordeel.

 

Want juist dán zijn er razend interessante aandelen te vinden van bedrijven die financieel ijzersterk zijn, die zéér goed presteren én waar je een enorm hoog dividend op krijgt.

En dat geeft nét dat stukje extra zekerheid. Want ieder kwartaal een fors dividend ontvangen, is wel zo lekker in onzekere tijden.

Gisteren stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees. En deze maand ontdekten we onder meer een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf wiens omzet en winst écht tegen de klippen op groeien.

Deze maand presenteerde dit bedrijf nog ongekend goede kwartaalcijfers!

Uitbreiden wegens volbezet
Dit nog relatief jonge bedrijf werkt met langlopende contracten, en dat geeft extra zekerheid voor de komende jaren. Zekerheid dat het bedrijf ook de komende jaren winst blijft maken.

Maar tegelijk zit het bedrijf nu al aan haar maximale capaciteit. Het kan op dit moment daarom geen nieuwe klanten aannemen!

De directie heeft dan ook direct een forse capaciteitsuitbreiding in gang gezet, waardoor we óók voor de komende jaren forse winstgroei kunnen verwachten.

Dividend zal met winst mee stijgen
En het allermooiste van alles: je ontvangt als aandeelhouder ieder kwartaal dividend. Bijna 11 procent op jaarbasis!

En gezien de verwachte winstgroei, zal dit toch al superhoge dividend de komende jaren nog fors verder stijgen!

Het beste van twee werelden
Een bedrijf dat forse omzet- en winstgroei realiseert. Dat zowat verplicht wordt om haar capaciteit fors uit te breiden. En dat een ongekend hoog dividend uitkeert.

Groei én dividend. Dat is het beste van twee werelden!

Pak bijna 11% dividend mee nu het nog kan!
Van dit soort kansen kan je normaal gezien maar korte tijd profiteren. Want wij zijn écht niet de enige beleggers die op zoek zijn naar dit soort dividendtoppers.
Bestel snel het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”!

 

 

Profiteer van Gratis Extra Tip!!
We stuurden onze TopAandelen-jaarabonnees twee weken geleden een fantastische extra tip. Van een aandeel dat deze maand óók fantastische kwartaalcijfers presenteerde.

We stuurden ze deze tip op de dag voor de Chinese devulatie, dus een dag voordat de turbulentie op de beurs begon.

Toch steeg de koers sindsdien met maar liefst 7%!

Van dit spotgoedkope aandeel zit de koers duidelijk in een stijgende trend. Het noteert zelfs op een dubbeltje na aan haar hoogste jaarkoers. En vanaf de huidige koers heeft het nog minimaal 200% winstpotentieel!

U ontvangt deze extra tip helemaal gratis bij aanmelding voor een TopAandelen-Jaarabonnement. Klik hier om u aan te melden!