217% koerswinst binnen!

Vanmorgen stuurden we onze TopAandelen-abonnees een verkoopsignaal. Voor een aandeel dat we ruim twee jaar geleden hebben geselecteerd. En dat nu maar liefst 217% hoger noteert.

Na twee fantastische jaren, was de winstgroei van Spirit Aerosystems (SPR) aan het afvlakken, en werd voor dit jaar zelfs een lichte omzetdaling verwacht.

Ondanks dat het aandeel met 14 keer de winst nog steeds redelijk goedkoop is, besloten we om die 217% winst lekker binnen te halen. Want vanaf de huidige koers, lijkt het koerspotentieel ons niet erg hoog meer.

Beter om die 217% winst veilig te stellen, zodat je het vrijkomende geld kunt beleggen in aandelen die écht spotgoedkoop zijn. Die vanaf hun huidige koers een fors hoger koerspotentieel hebben.

Verhoog uw kans op dit soort koerswinsten!
Door steeds te zoeken naar de goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven, verhoog je de kans op dit soort fantastische winsten!

Zoals het voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekte aandeel dat slechts 9 keer de jaarwinst noteert. Van een bedrijf wiens omzet in het eerste kwartaal met maar liefst 72% steeg, en wiens winst met maar liefst 122% steeg.

Enorm koerspotentieel
Dit waanzinnig goedkope aandeel heeft alleen al voor het komende jaar enorm koerspotentieel! Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”.

Of meldt u aan voor een TopAandelen-abonnement en pak gelijk onze extra bonus tip mee!