Absolute toppers die lachwekkend goedkoop zijn

Een aandeel van een ijzersterk, snel groeiend én zeer innovatief bedrijf dat erin is gespecialiseerd om ervoor te zorgen dat de batterijen in onze mobiele apparaten langer mee gaan.

Dat nog geen 10 keer de jaarwinst noteert, terwijl de toekomst er enorm rooskleurig uitziet. Geen wonder dat één van ’s werelds beste beleggers ruim $1 miljard in dit aandeel heeft belegd!

Nog niet op het radarscherm van de fondsbeheerders
Daarnaast een huizenbouwer die zelfs op het hoogtepunt van de kredietcrisis winst bleef maken. Door alleen in de economisch sterkste regio’s huizen voor hogere inkomens te bouwen. En dat door een paar slimme overnames enorme winstgroei gaat realiseren.

De fondsbeheerders zien dit aandeel tot nu toe volledig over het hoofd. Zodra het (bijv. door kwartaalcijfers) straks op hun radarscherm verschijnt, kan de koers in korte tijd enorm omhoog knallen!

Ze zitten te slapen!
En als klap op de vuurpijl een aandeel van een snel groeiend bedrijf met een unieke marktpositie. Dat door de gedaalde olieprijs abnormaal goedkoop is geworden. Dat naar onze vaste overtuiging véél te laag gewaardeerd staat en enorm in koers moet stijgen.

Ze zitten te slapen op de beurs, want ook deze topper kunt u nu aankopen voor slechts 6 keer de voor 2015 verwachte winst!

Binnen een jaar 143% koersstijging
Alle drie aandelen van bedrijven met een enorm solide balans. Met veel geld in kas. Met een toekomst die er ondanks (of juist dankzij) de huidige crisis zéér rooskleurig uitziet. Die dus financieel ijzersterk zijn, winst maken en forse winstgroei realiseren.

Aandelen die zó ongelofelijk goedkoop zijn, dat ze binnen een jaar met gemiddeld 143% in koers moeten stijgen om het beursgemiddelde van 17 keer de winst te noteren.

Bijna uitverkocht!
Drie ijzersterke toppers voor een lachwekkend lage prijs. En met ongekend hoog koerspotentieel. Wij verwachten binnen een jaar forse koersstijgingen!

Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. De inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.