Als ook de reguliere media er aandacht aan besteedt…

Ik moet u een bekentenis doen. Tot een dik jaar geleden beperkte ik mij bij het bestuderen en analyseren van economische ontwikkelingen tot logica, cijfers en feiten.

Waar je dan echter tegenaan loopt, is dat het een hele tijd kan duren voordat de grote massa beleggers tot dezelfde conclusie komt als jijzelf.

Want er zijn maar héél weinig mensen die serieuze research en analyse doen.
Het gros van de mensen vertrouwt op de reguliere media, terwijl dáár meestal juist de waan van de dag regeert.

Begrijpen wat de grote massa beweegt
De les die ik leerde is dat je moet proberen te begrijpen wat de grote massa beweegt. En dus moet je weten wat de reguliere media schrijft. Hoe belabberd de kwaliteit daarvan vaak ook is, het is de voor de gemiddelde werkende mens de belangrijkste informatiebron.

Grote groepen beleggers nemen dan ook op basis van die (vaak belabberde) informatie beslissingen over wat ze met hun geld doen. En die beslissingen kunnen voor iemand die wél zijn huiswerk doet, totaal onlogisch zijn.

Daarom ben ik juist nu zo enthousiast!
Vorige week vertelde ik u dat we voor ons “Super Rendement Rapport” een aandeel hadden geselecteerd van een bedrijf dat enorm profiteert van de fors gedaalde olieprijs.

Precies op de dag dat we het rapport naar onze TopAandelen-abonnees stuurden, verscheen in een grote internationale krant een uitgebreid artikel over waarom juist deze bedrijfstak nu een fantastische tijd tegemoet gaat.

Wat een toeval!

Op hetzelfde moment dezelfde conclusie
Het gebeurt maar héél weinig dat wij op bijna hetzelfde moment dezelfde conclusie trekken als de reguliere financiële media. Daarom ben ik zo enthousiast over het korte termijn koerspotentieel!

Want door deze media-aandacht willen grote groepen beleggers in onder meer dit aandeel beleggen. Waardoor de koers in korte tijd hard omhoog kan.

Het aandeel noteert nu al hoger, ondanks een gedaalde beurs. Sterker nog, we zien een stevig stijgende koerstrend!

Wij gaan voor een dikke 120%. In slechts één jaar tijd!
U ook? Bestel dan snel het nieuwe “Super Rendement Rapport”.