Alwéér een miljoenenproject binnen!

Ik hoop dat u gisteren even de tijd hebt genomen om het filmpje in dit artikel te bekijken. Geeft toch een schrikbarend beeld.

 

Maar ja, als er bezuinigd moet worden, dan is onderhoud op infrastructuur nu eenmaal het gemakkelijkste om in te snijden. Niemand merkt er iets van. En als de boel jaren nadien uit elkaar valt, dan kunnen politici gewoon hun voorgangers de schuld geven.

In de VS doen ze al een jaar of 40 tot 50 nauwelijks iets aan onderhoud van wegen, bruggen, hun 84.000(!) dammen, viaducten, kanalen, watervoorziening etc. Waardoor het in een zodanig deplorabele staat raakt, dat iedere reparatie een enorm project wordt.

Allerlei infrastructuur
Het aandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” selecteerden, is trouwens van een bedrijf dat niet alleen infrastructuur doet.

Het is een soort ingenieursbureau dat gespecialiseerd is het begeleiden van projecten voor grote infrastructuur, energiecentrales, grote hotels, ziekenhuizen en groene energie. Zoals hieronder een faciliteit voor windenergie in Colorado.

Alwéér een miljoenenproject!
Het is écht indrukwekkend om te zien hoeveel verschillende soorten enorme projecten dit superieure bedrijf op haar naam heeft staan. Het heeft een CV om U tegen te zeggen!

En toevallig maakte de directie gisteren bekend dat ze alwéér een miljoenencontract heeft binnengehaald. Het zoveelste…

Realiseert nu al gemiddeld 23% winstgroei per jaar. Als we straks Helicopter Money gaan krijgen (en dat gaan we), dan zal die winst nog véél harder stijgen.

Op dit soort ontwikkelingen moet je absoluut inspelen!
En al helemaal als je
dat kunt doen met een spotgoedkoop aandeel van het met afstand allerbeste bedrijf.

Profiteer tegelijk van onze EXTRA BONUSTIP!
De goudprijs staat nog maar aan het prille begin van een jarenlange, enorme stijging! En dit goudaandeel gaat nog duizenden procenten in koers stijgen!
Bestel snel het nieuwe “Super Rendement Rapport”!