De boel staat op instorten. Letterlijk.

Afgelopen vrijdag vertelde ik u in dit artikel over Helicopter Money.

 

Eén van de opties die politici hebben om de boel weer in gang te trekken is op grote schaal investeren in infrastructuur. En dit te financieren met door centrale banken geprint geld.

Vallend beton
Vorige week zag ik toevallig onderstaande krantenkop over de Belgische infrastructuur.

Tunnels, musea en overheidsgebouwen schijnen letterlijk op instorten te staan. Stukken beton die in tunnels naar beneden komen, en emmers in musea om binnenkomend regenwater op te vangen.

De brokkelstaat
En over de Duitse infrastructuur opende weekblad Der Spiegel reeds anderhalf jaar geleden met onderstaande cover.

Ook Duitsland bezuinigt al jarenlang op onderhoud van haar infrastructuur. Waardoor het rottingsproces ook daar in volle gang is.

In Zuid-Europa zal het ongetwijfeld nog veel erger zijn. De Europese infrastructuur kan een forse investering dus goed gebruiken. Het is zelfs hard nodig. Héél hard nodig.

De wereldkampioen
Maar aan de Amerikanen kunnen we niet tippen. Zij zijn wereldkampioen in het verwaarlozen van hun infrastructuur. In het filmpje hieronder geeft talkshow host John Oliver een update over hoe belabberd de situatie in de VS is.

Ik vond het informatief, beangstigend, triest en tegelijk enorm grappig. Je moet het absoluut even bekijken!

In de VS is de komende jaren een geschatte investering van $3600 miljard nodig om de infrastructuur weer een beetje op peil te krijgen.

Dubbele motivatie
Politici en centrale bankiers hebben dus een dubbele reden om massaal te investeren in infrastructuur.

Om de economie weer aan de praat te krijgen én om te voorkomen dat wegen, bruggen, dijken, tunnels en dammen letterlijk instorten.

Een situatie waar je fors van kunt profiteren
Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” selecteerde we deze maand een aandeel van een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten infrastructuur.

Indrukwekkend om te zien is hoe dit bedrijf de ene na de andere miljoenenorder binnensleept. Forse omzetgroei, forse winstgroei, snel groeiende orderportefeuille.

Koers door het dak!
Een spotgoedkoop, fantastisch aandeel van een topkwaliteit bedrijf.

En als de beleidsmakers met Helicopter Money gaan beginnen, dan zullen omzet en winst van dit bedrijf helemáál door het dak gaan. En daarmee ook de koers van het aandeel!

Profiteer daarvan. En van de EXTRA BONUSTIP!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”