De bull markt is begonnen!

In 2009 las ik het boek Hot Commodities van Jim Rogers. Het lezen van dat boek opende pas echt mijn ogen. Ik leerde dat je met grondstof-gerelateerde beleggingen ongelofelijke winsten kunt maken.

Vooral als je instapt op het moment dat de marktprijs een tijd lang lager is dan de kostprijs. Want in die situatie investeren bedrijven niet langer in de winning van die grondstof. Gaan er bedrijven failliet. En ontstaan er tekorten.

Mijn eerste échte droomscenario
Op dat moment heb je als belegger een absoluut droomscenario voor je neus liggen. Want je kunt dan voor een periode van misschien 10 tot misschien zelfs 15 jaar enorm profiteren van stijgende grondstofprijzen.

Vier jaar nadat ik het boek van Jim Rogers las, zag ik voor wat betreft grondstoffen het eerste échte droomscenario opdoemen. Met uranium. Ik vertelde u er vorige week over in dit artikel.

Beter een plaatje dan een hele uitleg
Ik heb u in dat artikel zo goed mogelijk proberen te vertellen waarom we voor wat betreft uranium aan de rand van een enorm krachtige, jarenlange bull markt staan. Maar eigenlijk zegt onderstaand plaatje meer dan duizend woorden.

Het duurt 7-10 jaar om een nieuwe mijn in productie te brengen. Als men dus niet vandáág nog begint met investeren in nieuwe uraniummijnen, dan is er een jaarlijks tekort dat zelfs oploopt tot maar liefst 75% van de jaarlijkse productie in 2022.

Alleen wil nu niemand investeren omdat de marktprijs van uranium maar liefst 50% lager is dan de kostprijs. En worden bestaande mijnen zelfs gesloten. Het is dus evident dat er enorme tekorten zullen ontstaan. En dat de prijs van uranium de komende tien jaar door het dak zal gaan.

Grote spelers zijn aan het instappen
En afgelopen dinsdag vertelde ik u in dit artikel dat de prijs van uranium het hoogste was van de afgelopen drie maanden. De afgelopen drie beursdagen steeg die prijs iedere dag opnieuw.

Het lijkt er dus steeds sterker op dat de grote spelers inderdaad aan het instappen zijn. De bull markt is begonnen!

Een superdeal
In ons Tijdelijke Extra Rapport selecteerden we voor u de allerbeste aandelen om maximaal van deze ongekend krachtige, langjarige bull markt te profiteren. En we sturen het u gratis toe als welkomstgeschenk bij het ingaan van uw TopAandelen-abonnement. Lijkt mij een superdeal!

Misschien de allerlaatste kans
Dit kan wel eens de allerlaatste kans zijn om nog maximaal van dit droomscenario te profiteren. Want als iedereen instapt, zullen koersen in korte tijd enorm hard stijgen.

Ik heb dinsdag al bijgekocht. Maar ik ga nog meer bijkopen.
Profiteer mee!
Klik hier om u aan te melden voor een TopAandelen abonnement.