Het kan vanaf nu enorm hard gaan

De timing van dit artikel van afgelopen vrijdag kan misschien wel eens helemaal perfect blijken te zijn. Ik vertelde u daarin dat we met uranium het allermooiste scenario zien dat je je als belegger kunt wensen.

 

Namelijk een veel te lage prijs om winstgevend te kunnen produceren, dalend aanbod én de wetenschap dat de vraag naar uranium de komende jaren fors zal stijgen.

Daar komt nog bij dat het jaarlijkse aanbod vanaf 1 januari 2014 in één klap met maar liefst 14% zal dalen. Want de afgelopen 20 jaar leverden de Russen uranium uit ontmantelde kernwapens aan de VS. Die leveringen eindigen echter dit jaar.

Waarom de timing ideaal lijkt
Wij zagen dit aankomen én we wilden liever te vroeg zijn dan te laat. Daarom schreven we in augustus ons Tijdelijke Extra Rapport en stuurden dat als bonus naar onze TopAandelen-abonnees.

Sindsdien is de prijs van uranium licht gedaald. Tot twee weken geleden. Toen is de prijs beginnen stijgen en gisteren sloot het op de hoogste koers van de afgelopen drie maanden.

Wat u moet weten…
…is dat wij niet de enigen zijn die zien dat we hier met een droomscenario te maken hebben. Want je hoeft geen wiskundig genie te zijn om dit sommetje te kunnen maken.

Er zitten enorm veel spelers op het vinkentouw. Grote partijen die de situatie op de voet volgen, maar die hebben zitten te wachten op het juiste moment om in te stappen. En de kans is groot dat ze daarmee nu zijn begonnen.

Een superdeal
In ons Tijdelijke Extra Rapport selecteerden we voor u de allerbeste aandelen om maximaal van deze ongekend krachtige, langjarige bull markt te profiteren. En we sturen het u gratis toe als welkomstgeschenk bij het ingaan van uw TopAandelen-abonnement.

Ik ga vandaag fors bijkopen!
Dit kan wel eens de laatste kans zijn om maximaal van dit droomscenario te profiteren. Want als iedereen instapt, zullen koersen in korte tijd enorm hard stijgen.

Ik ga daarom vandaag fors bijkopen. Profiteer mee!
Klik hier om u aan te melden voor een TopAandelen abonnement.