Een mooier scenario kan je niet bedenken…

Stel dat de prijs van een grondstof zodanig laag is dat bedrijven geen investeringen doen om nieuwe mijnen te openen. En dat ze zelfs bestaande mijnen sluiten.

Dat betekent dat het aanbod de komende jaren zal dalen. Als dat gebeurt, terwijl je nu al wéét dat de vraag naar die grondstof de komende jaren fors zal stijgen, dan heb je als belegger het ideale scenario.

Dalend aanbod + stijgende vraag = explosieve prijsstijging grondstof

Precies dit scenario zien we bij uranium. En daarom verwachten wij met het Tijdelijke Extra Rapport dat we u als welkomstgeschenk bij een TopAandelen-abonnement bieden, enorme winsten te maken.

De marktprijs van uranium is de helft van de prijs die nodig is om investeringen in nieuwe uraniummijnen weer aantrekkelijk te maken. Terwijl ook bestaande mijnen verlies lijden en zelfs gaan sluiten (zie ook dit bericht).

Dalend aanbod = stijgende prijs

Tegelijk weten we dat er wereldwijd 432 kerncentrales zijn en dat er 68 nieuwe kerncentrales in aanbouw zijn. Die worden de komende jaren operationeel en zullen uranium nodig hebben. Terwijl Japan geen andere keuze heeft dan haar kerncentrales weer op te starten.

En vorige maand zag ik nog dit bericht dat de Britten voor het eerst in 20 jaar een nieuwe kerncentrale gaan bouwen. Energy Secretary Ed Davey verklaarde: “If we don’t make these essential investments…we’re going to see the lights go out”.

Stijgende vraag = stijgende prijs

Met uranium hebben we vanuit beleggersoogpunt het mooiste scenario dat je kunt bedenken. Dalend aanbod. Stijgende vraag.

Maar het mooiste komt nog
Als straks de uraniumprijs is verdubbeld, dan hebt u met de aandelen uit ons Tijdelijke Extra Rapport al een prachtige koerswinst gemaakt. Maar dan begint het feest pas!

Want pas dan worden bedrijven weer optimistisch en gaan ze investeren in nieuwe mijnen. Alleen duurt het dan nog minimaal 7 jaar voordat een nieuwe mijn de eerste gram uranium produceert.

Vorige bull markt leverde winsten van 3000% op
Dat betekent dat straks eerst de prijs verdubbelt. En dat er dáárna nog minimaal 7 jaar lang een alsmaar stijgend tekort aan uranium zal zijn. De prijs van uranium zal door het dak gaan!

Volgens de echte kenners zal deze bull markt nog een stuk krachtiger zijn dan de vorige. En als je weet dat uranium aandelen tijdens de vorige bull markt met maar liefst 3000% in koers stegen, dan weet je direct hoe enorm veel winst hier te halen valt.

Een superdeal
In ons Tijdelijke Extra Rapport selecteerden we voor u de allerbeste aandelen om maximaal van deze ongekend krachtige, langjarige bull markt te profiteren.

Nu een abonnement op TopAandelen nemen betekent dat u eerst het nieuwste “Super Rendement Rapport” ontvangt, waarvan losse nummers nu uitverkocht zijn. En dat u hooguit enkele dagen later het unieke Tijdelijke Extra Rapport toegestuurd zult krijgen.

Dit zou wel eens de allerbeste deal van uw leven kunnen worden!
Meldt u zich vandaag nog hier aan voor een TopAandelen abonnement.