De kans van je leven is zelfs groter dan je denkt

Afgelopen vrijdag vertelde ik u in dit artikel al over de enorme bull markt die op dit moment voor uranium aan het uitbreken is. In deze nieuwsbrief ga ik daar nog even op door.

Deels omdat naar onze overtuiging de beste uranium-aandelen je de kans van je leven bieden. Deels omdat het totaalplaatje zo enorm interessant is.

Voor wat betreft uranium is het simpel. Er zijn uraniummijnen nodig om het spul uit de grond te halen. En er zijn kerncentrales die het spul nodig hebben om bedrijven en huishoudens van elektriciteit te voorzien.

Meer kerncentrales = meer nood aan uranium
Als er in de wereld steeds meer kerncentrales bijkomen én als Japan haar 50 kerncentrales weer in bedrijf gaat nemen, dan heeft de wereld dus méér uranium nodig. En dus meer uraniummijnen.

Maar die komen er niet.

Door eerst de kredietcrisis en daarna de sinds Fukushima fors gedaalde uraniumprijs hebben bedrijven al een tijdje lang geen zin meer om nieuwe uraniummijnen te ontwikkelen.

Enorme kosten, veel gedoe, pas na 10 jaar je eerste euro omzet
Want zoiets kost bakken met geld, je hebt door het negatieve sentiment ongelofelijk veel gedoe om vergunningen rond te krijgen, en het duurt zowat 10 jaar voordat je je eerste euro omzet haalt.

Zeg nu zelf, zou ú een uraniummijn willen ontwikkelen? Ik in ieder geval niet!

In deze nieuwsbrief…
…vertel ik u eerst waarom Japan zich gedwongen ziet om haar kerncentrales opnieuw op te starten.

Daarna vertel ik u waarom de kans enorm groot is dat de koersen van onze uranium-aandelen nog véél sneller en hoger kunnen stijgen dan ik afgelopen vrijdag liet doorschemeren.