Denkt u dat u te laat bent?

Gisteren zagen we de koersen van goud- en zilveraandelen wéér fors stijgen. Nóg meer bewijs dat de in augustus ingezette correctie nu definitief voorbij is. De beer is los!

Mocht u denken dat u nu te laat bent, dan kan ik u geruststellen. De stijging van afgelopen week is peanuts vergeleken met wat nog gaat komen. Goud- en zilveraandelen hebben nog jaren van enorme koersstijging voor de boeg.

Als straks iedereen positief is…
We zijn nog héél ver verwijderd van de situatie waarin de gemiddelde belegger überhaupt dénkt aan goudaandelen. En we zijn nog véél verder verwijderd van het moment waarop iedereen positief is.

(Als straks iedereen positief is, gaan we verkoopsignalen uitsturen. Maar dan zijn we een paar jaar en héél veel koerswinst verder.)

Goede goudaandelen hebben nog onvoorstelbaar veel koersstijging voor de boeg. Zilveraandelen zullen zelfs véél harder stijgen dan goudaandelen.

Duizenden procenten.

Superieure goudaandelen
Gisteren vertelde ik u nog over het fantastische goudaandeel dat we deze maand voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten. U kunt dat uiteraard hier als los nummer bestellen.

Daarbij vertelde ik u ook over de extra tip die we vorige week naar onze TopAandelen-abonnees stuurden. Het goudaandeel dat topkandidaat is om de komende maanden het allerhardste in koers te stijgen.

Vandaag nieuwe extra zilvertip!
Vandaag wordt het nóg mooier. Want we stuurden onze TopAandelen-abonnees eerder vandaag een extra zilvertip.

Voor een zilveraandeel waarvan de koersgrafiek er het allermooiste uitziet van alle zilveraandelen. Een aandeel dat topkandidaat is om de komende weken/maanden het allerhardste in koers te stijgen.

Zelfs een stuk harder dan de vorige week uitgestuurde extra goudtip!

Zo profiteert u maximaal
Het wordt nu steeds duidelijker dat 2017 voor goud en zilver op dezelfde manier begint als 2016 is begonnen. Met enorme koersstijgingen.

Als TopAandelen-abonnee profiteert u daar maximaal van. Want u ontvangt als extra bonus alle in 2016 uitgestuurde extra goud- en zilvertips.

En uiteraard ook de extra zilvertip die we vandaag uitstuurden. Topkandidaat om de komende weken/maanden het allerhardste in koers te stijgen.
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden!