Nieuwe stijging is ingezet. Profiteer mee!

De koersen van goud- en zilveraandelen zijn duidelijk weer aan het stijgen. De index van goudaandelen brak deze week uit haar dalende trend omhoog. De correctie is voorbij.

Goud- en zilveraandelen zijn klaar om (net als in de eerste helft van 2016) op slechts enkele maanden tijd met honderden procenten in koers te stijgen.

Dit is het moment om daarop in te spelen!

10% jaarlijkse stijging goudprijs = 500% koerspotentieel.
In mijn artikel van afgelopen dinsdag vertelde ik u al over het unieke goudaandeel dat u in ons nieuwe “Super Rendement Rapport” vindt.

Wij berekenden dat een 10% stijging van de goudprijs de winst van deze goudproducent met maar liefst 65% doet stijgen.

Op basis daarvan berekenden wij voor dit aandeel een (veel te conservatief) koerspotentieel van 500%. Wij verwachten echter dat de goudprijs de komende jaren met meer dan 10% per jaar zal stijgen. Fors meer.

De uiteindelijke koerswinst kan daarom gemakkelijk in de duizenden procenten lopen. Klik hier om het nieuwe “Super Rendement Rapport” te bestellen.

Extra Tip: Topkandidaat om het allerhardste in koers te stijgen
Vorige week vertelde ik u ook over de extra goudtip die we naar onze TopAandelen-abonnees stuurden.

Voor een goudaandeel waarvan de koersgrafiek er het allermooiste uitziet van alle goudaandelen. Een aandeel dat topkandidaat is om de komende weken/maanden het allerhardste in koers te stijgen.

De kans is nu zéér groot dat 2017 voor goud en zilver op dezelfde manier begint als 2016 begon. Met enorme koersstijgingen.

Een unieke kans om in 2017 vanaf dag één toe te slaan
Als TopAandelen-abonnee profiteert u daar maximaal van. Want u ontvangt als extra bonus alle in 2016 uitgestuurde extra goud- en zilvertips.

En uiteraard ook de extra tip die we vorige week uitstuurden. Topkandidaat om de komende weken/maanden het allerhardste in koers te stijgen.
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden!