Dit loopt in de duizenden procenten!

Afgelopen vrijdag vertelde ik u al over het extreem ondergewaardeerde aandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben ontdekt.

Uitzonderlijk laag risico. 7,5% dividend. 350% koerspotentieel. Een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen kan je bijna niet verzinnen!

We ontdekten echter ook een uitzonderlijk goudaandeel. Van een bedrijf dat tijdens de afgelopen moeilijke jaren niet alleen winst bleef maken, maar dat óók ieder jaar winstgroei wist te realiseren.

Een ongelofelijke prestatie.

10% hogere goudprijs = 65% hogere winst
We maakten voor dit goudaandeel een simpele berekening. We pakten de meest recente kwartaalcijfers erbij, en berekenden dat een 10% hogere goudprijs bij dit bedrijf leidt tot een 65% hogere netto-winst.

Als de goudprijs de komende jaren met 10% per jaar stijgt, dan stijgt de winst van dit bedrijf dus met 65% per jaar.

Op basis van die 65% jaarlijkse winstgroei, kwamen we uit op 500% koerspotentieel. Dat is dan nog zeer conservatief, want we hebben de jaarlijks stijgende productie niet meegerekend.

Goudprijs zal veel harder stijgen
Feit is echter dat goud nu ook extreem ondergewaardeerd is. Dat de goudprijs de komende jaren véél harder dan 10% per jaar zal stijgen.

Bedenk u eens wat er gebeurt als goud de komende jaren met 20% per jaar in prijs stijgt. Of als er straks een goudhype ontstaat. Als goud straks richting de $10.000 stijgt, die het op dit moment werkelijk waard is.

Duizenden procenten
Dan hebben we het niet langer over 500% koerspotentieel. Dan loopt de koerswinst in de duizenden procenten! Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”!