Uitzonderlijke eigenschappen. Ideale situatie.

Vorige week vertelde ik u al over het zeer uitzonderlijke aandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben ontdekt.

Een bedrijf dat investeert in parken met zonnepanelen. En daarmee een vaste stroom inkomsten creëert die u als aandeelhouder maar liefst 7,5% dividend oplevert.

Ideale situatie
Grappig toeval is dat ik deze week onderstaande krantenkop tegenkwam. Zonnepanelen zijn tegenwoordig ongekend goedkoop!

Een ideale situatie, want dit bedrijf investeert aan de lopende band in nieuwe projecten. Die daardoor dus nóg winstgevender zijn.

Voor de komende jaren verwachten analisten maar liefst 30% jaarlijkse winstgroei. Waardoor het nu al enorm hoge dividend fors verder zal stijgen.

Nooit eerder gezien
Maar het meest uitzonderlijke van dit aandeel is dat het ongekend zwaar ondergewaardeerd is.

U kunt het vandaag aankopen voor een prijs die meer dan 50% lager is dan de intrinsieke, dus tastbare waarde van het bedrijf.

Dat betekent dat de koers met meer dan 100% moet stijgen voordat het aandeel gelijk is aan de tastbare waarde van het bedrijf. Nooit eerder gezien!

Extreem goedkoop. Uitzonderlijk laag risico.
Dat betekent dat dit aandeel extreem goedkoop is, een uitzonderlijk laag risico heeft, een zéér hoog dividend uitkeert, én maar liefst 350% koerspotentieel heeft.

Deze uitzonderlijke combinatie van eigenschappen heb ik nog nooit eerder bij een aandeel gezien. Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”!