Deze aandelen zijn rijp voor 3000% koersstijging!

De afgelopen weken zien we de koersen van onze uranium-aandelen weer tot leven komen. De koerstrends van de aandelen die we voor ons uranium-rapport selecteerden, zijn gedraaid naar stijgend.

En het meest frappante is dat niemand het nog over uranium als belegging heeft. Al maanden niet. Er lijkt totaal geen belangstelling voor te zijn.

OECD waarschuwt voor tekorten…
We zagen deze maand alleen een bericht met onderstaande titel verschijnen. Maar aan dit bericht werd door de reguliere media totaal geen aandacht besteed.

In haar jaarlijkse Red Book waarschuwt OECD’s Nuclear Agency ervoor dat er de komende jaren een tekort aan uranium zal ontstaan. Dat er dus te weinig mijnen zullen zijn om voldoende uranium te produceren.

…terwijl het aantal kerncentrales fors stijgt
En dat terwijl het aantal kerncentrales wereldwijd nog jarenlang door zal stijgen. Je hoeft maar naar onderstaand plaatje te kijken om te begrijpen hoe hard het aantal kerncentrales alleen al in China groeit.

Ieder kwartaal 1 tot 2 nieuwe kerncentrales. In ieder geval tot 2030.

Al die kerncentrales hebben iedere dag uranium nodig. Omdat de prijs sinds Fukushima echter alleen maar gedaald is, daalt ook ieder jaar de productie.

Met als onvermijdelijk gevolg een bull markt die zijn gelijke in de geschiedenis niet kent.

Is dit het begin van een nieuwe bull markt?
Of dit de definitieve start van een nieuwe bull markt is, blijft altijd gissen. Maar het feit dat koersen nu stijgen, terwijl niemand het over uranium heeft, is een zéér bemoedigend teken.

Het is een indicatie dat het slimme geld, ofwel de beleggers die zich écht in uranium hebben verdiept, aan het kopen zijn. Precies wat je altijd bij de start van een jarenlange bull markt ziet.

Ik ga daarom deze week bijkopen.

Koersstijgingen van 3.000 tot 10.000 procent
Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Maar de situatie op de uranium-markt is (vooral door Fukushima) nu veel extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. En waardoor er zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Alleen deze week
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Alleen deze week geven we u de kans om het los te bestellen. Als de huidige koerstrend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

Dit is de kans van je leven!
Een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.
Reageer echter snel! Bestel hier het unieke uraniumrapport.