Er zijn slechts twee scenario’s mogelijk

Afgelopen dinsdag vertelde ik u al uitgebreid over de enorme kans die we hebben door in uranium-aandelen te beleggen. Uit de vorige bull markt (2001-2007) weten we dat uranium-aandelen koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent noteerden.

Toevallig vond ik bij één van de voor ons uranium-rapport geselecteerde aandelen onderstaande quote bij de publicatie van kwartaalcijfers:

We are still waiting on a market recovery that was expected to come sooner, but we’ve learned to put those expectations
aside and prepare for whatever comes our way.

And we believe that the question is not if the market will make that call, but when, as we continue to see a bright long-term outlook for the nuclear industry.

Zo onmogelijk is timing
Deze quote is echter van negen maanden geleden. De directie had al eerder een herstel van uraniumprijzen verwacht, wacht daar nog steeds op, maar geeft aan te hebben geleerd dat het onmogelijk te voorspellen is wanneer het herstel zal inzetten.

Nu, negen maanden later, zien we pas de eerste tekenen. Niet in de uraniumpijs, maar in de koersen van uranium-aandelen.

Ik laat u deze quote zien omdat deze mensen (die het dichtste bij het vuur zitten) weten dat een prijsstijging onvermijdelijk is. Dat de toekomst er rooskleurig uit ziet.

Alleen is het voor hen net zo moeilijk als voor ons beleggers om te weten wannéér de bull markt begint.

Er zijn slechts twee scenarios mogelijk
Er is een eenvoudige reden waarom het voor de volle 100% vast staat dat uraniumprijzen fors zullen stijgen.

Er zijn als het om uranium gaat slechts twee scenarios mogelijk.

    1. Uraniumprijzen herstellen niet. Niemand produceert het nog omdat je er toch alleen maar verlies mee lijdt. Niemand investeert in nieuwe mijnen. Er is geen uranium meer beschikbaar voor kerncentrales. In miljarden huishoudens wereldwijd gaat het licht uit.

    2. Uraniumprijzen stijgen fors. Het wordt voor producenten weer economisch haalbaar om in nieuwe mijnen te investeren. Waardoor het stijgende aantal kerncentrales wereldwijd van uranium kan worden voorzien.

Dat zijn de twee scenarios. Meer smaken hebben we niet.

Een bull markt van historische proportie
Het eerste scenario is echter slechts theoretisch. Want als er steeds minder uranium wordt geproduceerd, zullen kerncentrales steeds hogere prijzen bieden om te kunnen blijven draaien.

Waardoor we alsnog richting het tweede scenario gaan. Eerst moet echter de uraniumprijs fors stijgen. Pas dan gaan producenten weer in nieuwe mijnen investeren. En dán duurt het nog 7-10 jaar voordat die nieuwe mijnen in productie gaan.

Dit gaat een bull markt van historische proportie worden!

Koersstijgingen van 3.000 tot 10.000 procent
Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Maar de situatie op de uranium-markt is (vooral door Fukushima) nu veel extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. En waardoor er zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Alleen deze week
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Alleen deze week geven we u de kans om het los te bestellen. Als de huidige koerstrend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

Dit is de kans van je leven!
Een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.
Reageer echter snel! Bestel hier het unieke uraniumrapport.

En het meest frappante is dat niemand het nog over uranium als belegging heeft. Al maanden niet. Er lijkt totaal geen belangstelling voor te zijn.