Deze kans mag je niet laten liggen!

Gisteren liet ik u in dit artikel zien dat koersen van aandelen uit bepaalde bedrijfstakken ook tijdens een forse beursdaling kunnen stijgen.

Vandaag wil ik het met u hebben over aandelen uit een bedrijfstak waarvan de koersen de komende jaren absoluut omhoog zullen knallen.

Platinum en palladium
Dit zijn twee grondstoffen waarbij sprake is van een structureel probleem aan de aanbodzijde. De jaarlijkse vraag is wereldwijd fors hoger dan wat wordt geproduceerd.

Kijk even mee naar de tabel hieronder, waarin we zien dat in 2014 het aanbod van platinum 5.562.000 ounces bedraagt, terwijl de vraag 6.780.000 ounces bedraagt.

Nooit eerder gezien
De vraag naar platinum is daarmee 22% hoger dan het aanbod. Zó een groot verschil heb ik nog nooit bij een grondstof gezien!

Een paar maanden geleden stuurden we onze TopAandelen-jaarabonnees een extra rapport met daarin drie aandelen die de komende jaren enorm hard gaan profiteren van fors stijgende platinum- en palladiumprijzen.

In het rapport schreven we echter dat het goed mogelijk was dat koersen eerst nog verder zouden dalen. Dat het daarom niet onverstandig zou zijn om aankopen te spreiden.

Aandelen goedkoper – Winstpotentieel nóg hoger
De afgelopen tijd zijn platinum- en palladiumprijzen inderdaad gedaald. Ondanks de stijgende tekorten. Dat is raar, maar we wisten vooraf dat dit soort dingen op korte termijn kunnen gebeuren. En we weten waaróm de koersen zijn gedaald.

Voordeel is echter dat de drie door ons geselecteerde aandelen nóg goedkoper zijn geworden. En dat het winstpotentieel alleen maar nóg hoger is geworden.

Wat je goed moet beseffen
We moeten ons goed realiseren dat er bij platinum en palladium sprake is van een enorm aanbodprobleem. Er wordt te weinig geproduceerd, en dat probleem gaat de komende jaren niet worden opgelost.

Zelfs al zou de vraag naar platinum wereldwijd met 5% dalen (wat absoluut niet gaat gebeuren), dan zou er nóg een enorm jaarlijks tekort zijn.

Prijzen gaan absoluut omhoog knallen
Zodra bestaande voorraden op beginnen te raken (kan niet al te lang meer duren), is het daarom onvermijdelijk dat de prijs omhoog knalt.

Waardoor de koersen van de drie aandelen uit ons Platinum & Palladium Rapport ongekend hard zullen stijgen.

Je hoeft alleen maar naar de tabel te kijken…
…en dan weet je genoeg. Dan weet je dat hier een enorme kans ligt om te profiteren van ongelofelijke tekorten in twee broodnodige grondstoffen.

Dit is een kans die je als verstandig belegger absoluut niet mag laten liggen!

Bestel hier het “Platinum & Palladium Rapport”.