Wij verwachten 400% koerswinst

Als er één soort aandelen is, waarmee we dit jaar goed hebben gescoord, dan zijn het aandelen uit de medische sector. Dat soort aandelen hebben de toekomst. Door de vergrijzing en de daardoor stijgende vraag naar medische zorg en medicijnen.

Wij hebben slechts enkele van dit soort aandelen geselecteerd, want het gebeurt helaas niet vaak dat we een écht groei-aandeel vinden dat ook nog eens goedkoop is.

Deze maand hadden we echter prijs. En niet zo’n beetje ook!

Ongelofelijk groeipotentieel
Gisteren stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport” toe. En deze maand ontdekten we onder meer een aandeel van een biofarmaceutisch bedrijf dat nu al razend succesvol is, maar waarvan de omzet en winst de komende jaren enorm zullen groeien.

Let goed op wat ik u nu ga vertellen. En besef hoe enorm groot het potentieel is!

Dit toch al razend goed presterende bedrijf ontwikkelt verschillende succesvolle medicijnen. Ze hebben nu echter één medicijn dat door de FDA is goedgekeurd voor de behandeling van maar liefst 19 zeldzame aandoeningen.

97% van de markt ligt klaar om te worden veroverd
Dat medicijn zit nog volledig in de opstartfase, want het is pas voor negen van deze aandoeningen in de markt is gezet. Nog tien te gaan dus!

Daar komt bij dat op dit moment slechts 9.000 patiënten worden behandeld. Terwijl er 300.000 mensen kandidaat zijn voor behandeling. Het heeft dus nog slechts 3% van haar huidige potentieel behandeld.

97% van de markt ligt dus klaar om te worden veroverd! Kunt u zich voorstellen welk een enorme groei de komende jaren zal worden gerealiseerd?

Als je zó een succes-aandeel kunt aankopen…
Winst groeide afgelopen jaar met 43%. Voor dit jaar wordt zelfs 50% winstgroei verwacht. Dat kan nóg hoger worden, want analisten worden regelmatig gedwongen om hun winstverwachting opwaarts bij te stellen.

Als je zó een succes-aandeel met zóveel groeipotentieel kunt aankopen voor nog geen 14 keer de jaarwinst, dan mag je volgens mij geen moment twijfelen.

Wij verwachten 400% koerswinst!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”