Een zeldzaam en ondergewaardeerd industrieel succes

Stel dat je in een land leeft waar 1 op de 10 mensen een auto bezit. En je weet dat iedereen graag een auto wil. En dat in de economisch reeds ontwikkelde landen 5 op de 10 mensen een auto bezit. Wat doe je dan als je ondernemer bent?

Je gaat auto’s of onderdelen voor auto’s maken. Want daar valt goud geld te verdienen!

Dat, beste lezer, is de situatie in China. Als in China straks procentueel evenveel mensen een auto bezitten als in Nederland of België, dan moeten er daar nog bijna 500 miljoen auto’s geproduceerd en verkocht worden. 500 miljoen!

Wat heeft dit met beleggen te maken?
Alles! Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we deze maand een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat auto-onderdelen (stuurinrichtingen) maakt in China.

Het bedrijf mag veel grote automerken tot haar klantenkring rekenen. Sterker nog, het sloot deze maand nog een meerjarig contract met een grote Amerikaanse autofabrikant voor de levering van 10.000 stuurinrichtingen.

Een zeldzaam en ondergewaardeerd industrieel succes
Het bedrijf is door een zéér kritische website omschreven als een zeldzaam en ondergewaardeerd industrieel succes. De cijfers laten dat ook zien. Het aandeel noteert slechts 8 keer de winst, terwijl die winst dit jaar met bijna 20% groeit.

Slechts 8 keer de winst! Dat geeft aan dat het aandeel door beleggers domweg over het hoofd wordt gezien.

Honderden procenten in korte tijd
Zodra de twee grote bazen (die samen 70% van de aandelen bezitten) besluiten om even wat media-aandacht op te zoeken, krijgen beleggers het aandeel in hun vizier, en kan de koers van dit aandeel in korte tijd met honderden procenten stijgen.

Wat ons betreft is het echter vooral een aandeel om aan te kopen en rustig jarenlang vast te houden. Want zo profiteer je maximaal van de enorme groei die we de komende jaren nog in de Chinese automarkt gaan zien.

Profiteer mee van dit zeldzame industriële succes!
Vooral nu je dit aandeel nog voor een absolute spotprijs kunt aankopen.
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”