Deze megatrend gaat nog 25 jaar aanhouden!

Vorige week vertelde ik u al uitgebreid over het unieke goudaandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben geselecteerd.

Maar we gaan óók profiteren van een andere krachtige, nog 25 jaar durende trend. Want we ontdekten deze maand ook een spotgoedkoop aandeel van een fabrikant van generieke medicijnen.

Twee megatrends
Je profiteert daarmee van de volgende twee onvermijdbare, nog minimaal 25 jaar durende trends:

    1. Door de vergrijzing zal de vraag naar medicijnen de komende 25 jaar enorm toenemen.

    2. Om de fors stijgende kosten van de gezondheidszorg in bedwang te houden, zal de vraag naar generieke medicijnen nog een stuk harder stijgen.

      (generieke medicijnen zijn 80% goedkoper dan merkmedicijnen)

Vraag naar generieke medicijnen stijgt enorm hard
Dit, beste lezer, zijn megatrends. En je hoeft geen kerngeleerde te zijn om te begrijpen dat die vergrijzing gewoon doorgaat. En dat hoe ouder mensen worden, hoe meer medicijnen ze nodig hebben.

En dat vooral de vraag naar de fors goedkopere generieke medicijnen ongekend hard zal stijgen!

Fors groeiend productaanbod
De door ons geselecteerde fabrikant heeft ongeveer 100 medicijnen op de markt. Maar heeft er daarnaast nog ruim 64 in ontwikkeling én wacht voor maar liefst 39 medicijnen op goedkeuring om ze op de markt te mogen brengen.

Je profiteert met dit aandeel daarom niet alleen van de twee hierboven genoemde trends, maar ook van het feit dat dit bedrijf er actief op inspeelt door continu nieuwe medicijnen op de markt te brengen.

En dat aandeel kan je nu aankopen voor nog geen 10 keer de jaarwinst!

Profiteer van deze
nog 25 jaar durende megatrend!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”