Waarom deze situatie zo speciaal is

Afgelopen vrijdag vertelde ik u over het unieke goudaandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben geselecteerd. Van een bedrijf dat tot nu toe zelfs nog geen winst heeft gemaakt. 

Nooit eerder hebben we een aandeel geselecteerd van een bedrijf dat nog geen winst maakt.

In dit artikel wil ik u wat beter vertellen waarom deze situatie zó speciaal is, dat we voor één keer een uitzondering hebben gemaakt.

Hoe vroeger je erbij bent…
Als je een aandeel koopt van een bedrijf dat een goudmijn in ontwikkeling heeft, dan kan je écht ongelofelijke koerswinsten behalen. Hoe vroeger je erbij bent, hoe groter de uiteindelijke winst.

Beleggers hebben in de jaren 2000-2011 letterlijk duizenden procenten winst gemaakt op dat soort aandelen.

Maar hoe vroeger je erbij bent, hoe groter ook het risico. Want het ontwikkelen van een goudmijn is een enorm project, dat een paar jaar in beslag neemt.

Er kan van alles mis gaan
Bij zo’n project kan er van alles mis gaan, waardoor kosten de pan uit kunnen rijzen, en waardoor het geld op kan raken voordat er ook maar één ounce goud is geproduceerd. En waardoor je als belegger je geld kwijt bent.

Als je in een zéér vroeg stadium in goudaandelen wilt beleggen, dan moet je ofwel geluk hebben, ofwel over zeer specifieke, technische kennis beschikken. Je moet de bedrijfstak van A tot Z kennen. Dat is maar weinigen gegeven.

Kinderspel
Om die reden selecteerden we voor onze TopAandelen-service tot nu toe alleen goudaandelen van bedrijven die actieve mijnen hebben, die dus goud produceren en daarmee winst maken. Met die aandelen gaan we prachtige koerswinsten behalen.

Maar dat is kinderspel vergeleken met de koerswinsten die je kunt behalen als je het juiste aandeel in een vroeg stadium hebt geselecteerd.

Wij zouden goudaandelen liever selecteren als ze nog in hun ontwikkelingsfase zitten. Want dan ga je voor duizenden procenten koerswinst. We weten echter dat we niet over de daarvoor benodigde specialistische kennis beschikken.

Maar voor dit aandeel maken we een uitzondering.

Vijf unieke kenmerken
Bij dit aandeel zagen we een combinatie van unieke omstandigheden, waardoor we met laag risico tóch voor duizenden procenten winst kunnen gaan.

Bij dit goudaandeel zien we de volgende unieke kenmerken:

  1. Het ontwikkelen van de goudmijn is volledig volgens plan verlopen.

  2. De goudmijn is bijna af. Gaat over twee maanden in productie.

  3. Het bedrijf heeft $230 miljoen in kas
   (op balans van $600 miljoen)
   .

  4. Vanaf 2016 gaat het bedrijf winst maken
   (ook bij huidige goudprijs).

  5. De koers van het aandeel noteert ruim 15% lager dan de boekwaarde
   (aandeel is dus spotgoedkoop).

  Duizenden procenten winstpotentieel door abnormaal lage koers
  Ondanks dat koersen zijn beginnen te herstellen, is het sentiment rond goudaandelen nog steeds slecht. Dat verklaart waarom we dit aandeel voor een écht abnormaal lage prijs kunnen aankopen.

  En het verklaart waarom het koerspotentieel zo enorm hoog is.

  Winst zal exploderen
  En terwijl je normaal gezien een stuk hoger risico loopt bij dit soort aandelen, vertellen de eerste drie unieke kenmerken ons dat het risico bij dit aandeel bijna nul is.

  Terwijl het vierde kenmerk ons vertelt dat dit bedrijf zelfs bij de huidige goudprijs winst gaat maken. En dat die winst bij een stijgende goudprijs zal exploderen.

  Wij prijzen ons gelukkig
  Daarom prijzen wij ons gelukkig dat we op dit unieke aandeel zijn gestuit. Want door de vijf hierboven genoemde kenmerken, heeft dit aandeel alles in zich om de komende jaren met duizenden procenten in koers te stijgen.

  Een kans die ik niet aan mij voorbij laat gaan. En waarvan ik hoop dat u dat ook niet doet. Want deze combinatie van unieke omstandigheden gaan we vrijwel zeker niet meer tegenkomen.

  Dit mag je écht niet laten lopen!
  Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”