Deze winst hoef je alleen maar op te rapen

Een supergoedkoop aandeel van een groot, superinnovatief bedrijf dat hoogwaardig aluminium voor verschillende bedrijfstakken maakt, en hard op weg is om wereldleider in haar markt te worden.

Gaat de komende jaren vooral profiteren van de focus op lichtere (milieuvriendelijke) materialen én van enorme groei in haar Aziatische markten.

Realiseert dit jaar maar liefst 100% winstgroei en volgend jaar nog eens 38%. Ondanks die enorme winstgroei, kan je dit aandeel nu aankopen voor nog geen 10 keer de voor volgend jaar verwachte winst.

Keert ook bijna 2% dividend uit. Heeft als beleid dat ze 40% van haar winst uitkeert aan aandeelhouders. Dividend zal dus net zo hard stijgen als de winst.

Supergoedkoop. Enorme winstgroei. Snel stijgend dividend.

Belachelijk goedkoop. Hoog dividend.
Daarnaast een fantastisch aandeel van een bedrijf dat met vaste, langlopende contracten (tot maar liefst 20 jaar!) werkt en daardoor veel zekerheid biedt.

Realiseerde de afgelopen jaren enorm veel omzet- en winstgroei. Heeft een ongekend sterke balans, die ze zal gebruiken om verdere uitbreiding te financieren.

Dit aandeel noteert zelfs fors onder haar intrinsieke, tastbare waarde én levert maar liefst 6,5% dividend op. Noteert slechts 9 keer de voor volgend jaar verwachte winst.

Belachelijk goedkoop!

Zelfs als de koers binnen een jaar met 100% stijgt, gaat dit aandeel nog steeds goedkoop zijn. Met nog steeds een prachtig, stijgend dividend.

6,5% dividend + ruim 200% koerspotentieel. Mooier kan je het bijna niet krijgen!

Nooit eerder vertoond!
En als klap op de vuurpijl het aandeel waarover we al eerder schreven. 60% gegarandeerde koerswinst, die kan oplopen tot 200%.

Nooit eerder vertoond!

Een aandeel van een bedrijf dat steenkoolcentrales met haar gespecialiseerde technologie helpt om CO2-uitstoot te verlagen, en daarmee te profiteren van een milieusubsidieregeling.

Inkomsten van bestaande klanten liggen voor de komende jaren al vast. Terwijl nieuwe klanten die inkomsten nog fors kunnen opdrijven.

60% zowat gegarandeerde koerswinst. Kan oplopen tot 200%. Maar liefst
10% dividendrendement.

Dit is écht winst die je alleen maar hoeft op te rapen!

Ideale prooi voor value- en dividendbeleggers
De aandelen die we voor dit “Super Rendement Rapport” selecteerden zijn een ideale prooi voor value beleggers én voor dividendjagers.

We selecteerden deze aandelen voor de langere termijn. Maar de kans op snelle, forse koerswinsten is enorm groot.

Een perfecte combinatie van laag risico, gegarandeerde koerswinst, hoog dividend én enorm koerspotentieel!

Bijna uitverkocht
Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. De inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.