Het kan vanaf nu hard gaan

Eind juli vertelde ik u in dit artikel al dat de koersgrafieken van goud en zilver veelbelovend waren, en dat de index van goudaandelen op uitbreken stond.

Nu een oorlog tussen de VS en Noord-Korea iedere dag dichterbij komt, is de kans zéér groot dat goud en zilver de komende weken fors in prijs zullen stijgen.

Zilver breekt uit korte dalende trend
Hieronder zien we dat de zilverprijs alvast uit haar korte termijn dalende trend omhoog is uitgebroken.

 

Index goudaandelen staat op uitbreken
En hieronder zien we dat de index voor goudaandelen na de afgelopen weken wat zijwaarts te hebben bewogen, nu opnieuw op uitbreken staat.

Zodra de koers omhoog door de bovenste witte lijn uitbreekt, hebben we een dijk van een koopsignaal. Dan ligt de weg open voor snelle, forse koersstijgingen van goud- en zilveraandelen.

We houden de koersgrafieken van onze goud- en zilveraandelen dan ook scherp in de gaten. Want het kan vanaf nu écht hard omhoog gaan.

We gaan EXTRA TIPS uitsturen!
Eerst willen we de index zien uitbreken. Vervolgens gaan we naar onze TopAandelen-abonnees EXTRA TIPS uitsturen voor onze goud- en zilveraandelen zodra de koersgrafieken ons koopsignalen geven.

Zo gaat u als TopAandelen-abonnee volle bak profiteren van de snelle, forse koersstijgingen die er voor goud- en zilveraandelen aan zitten te komen.

Grote kans dat we volgende week al de eerste EXTRA TIPS gaan uitsturen.

Meeprofiteren?
Klik dan hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!