Dit aandeel moet binnen een jaar met 125% omhoog!

Als je een gezonde lange termijn visie hebt, dan moet je minstens een paar farmaceutische aandelen in portefeuille hebben.

Iedereen weet dat.

Ten eerste is er de vergrijzing. En ten tweede blijven al die oudere mensen steeds langer leven. En dus zal de vraag naar medicijnen nog op zijn minst tot 2050 blijven stijgen.

En juist dáárom is er ook een fantastische ontwikkeling aan de gang voor wat betreft nieuwe, betere medicijnen.

Een absolute topper
Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we deze maand een absolute topper! Een aandeel van een bedrijf dat nieuwe medicijnen ontwikkelt én medicijnen in ontwikkeling overneemt.

En wiens omzet de afgelopen twee jaar met maar liefst 1000% steeg! En uiteraard wordt ook voor de komende jaren forse omzet- en winstgroei verwacht.

Koers omlaag. Winstverwachting omhoog.
Dit aandeel daalde de afgelopen zes maanden in koers, terwijl de winstverwachting juist fors steeg. En daardoor kunnen we het nu voor slechts 11 keer de jaarwinst aankopen.

Een ongehoord lage prijs!

Vorige maand nog kreeg dit bedrijf voor één van haar nieuwe medicijnen goedkeuring om het in de EU op de markt te brengen. Waardoor de nu al fors stijgende omzet nog veel verder omhoog kan!

Koers moet op korte tijd fors omhoog!
Wat ons betreft moet de koers van dit belachelijk goedkope aandeel binnen een jaar met 125% omhoog.

En daarna is er nog vele jaren lang véél meer koersstijging te behalen.

Je kunt dit aandeel aankopen en voor die 125% gaan. Of je koopt het voor de lange termijn en gaat voor een véél hogere koerswinst. Aan u de keuze…

Dit soort absolute toppers vind je zelden voor zo’n spotprijs!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”