Zo maakt u van 2016 een superjaar!

2016 is al een week oud en ik heb u nog niet eens mijn vooruitblik voor 2016 gegeven.

En dat terwijl ik al sinds half december een enorm gevoel van opwinding over me krijg als ik aan het beleggingsjaar 2016 denk.

Nooit eerder ben ik zo positief geweest over een beleggingsjaar als over 2016!

Het gaat ten eerste een zeer woelig (beurs)jaar worden. Maar tegelijk een zéér positief beursjaar voor ons. Want dit jaar gaan onze visies op de kortere termijn samen komen met onze visies op de langere termijn.

Dat klinkt misschien wollig, maar ik zal het uitleggen.

Profiteren van nerveuze, angstige beleggers
Het jaar is zéér onrustig begonnen. Beleggers beginnen nu onzeker te worden door de stijgende dollar en door de economische problemen waarover ik u de afgelopen tijd uitgebreid heb verteld.

Daarnaast is de (onvermijdelijk) dalende Chinese Yuan een probleem, want die veroorzaakt deflatie in westerse landen. Beleggers willen geen deflatie. En centrale bankiers al helemáál niet!

Fantastisch begin
Door deze onzekerheid is het jaar 2016 uitstekend begonnen voor abonnees van ons rapport “De Nieuwe Internet Hype”, want peperdure internet-aandelen van bedrijven die vaak nooit een stuiver winst hebben gemaakt, dalen nu het hardste in koers.

Daarnaast kent ons nieuwe speciale rapport “De Nieuwe Subprime Crisis” een vliegende start. Zie het volgende artikel.

Oók inspelen op dalende koersen is belangrijk!
Als je dus met een gerust hart door dit soort onrustige beurstijden heen wilt manoeuvreren, dan moet je zorgen dat je met een aantal van dit soort aandelen op dalende koersen inspeelt.

(naast iedere €10.000 waarmee je op stijgende koersen inspeelt, speel je bijvoorbeeld met €5.000 in op dalende koersen van dit soort aandelen)

Vooral als je wéét dat het aandelen zijn waarvan de koersen met 80% tot 100% omlaag moeten…

Stijgende onrust leidt tot massaal geld printen
Neem de alsmaar stijgende financieel-economische onrust, de stijgende ontevredenheid van burgers, de naderende verkiezingen in de VS (Trump!) bij elkaar, en je weet dat beleidsmakers zich gedwongen voelen om maatregelen te nemen.

De Amerikaanse centrale bank zal weer geld gaan printen.
Maar niet zoals ze de afgelopen zeven jaar heeft gedaan…

QE for the People
Want Yellen zal de hoon van de natie over zich heen krijgen als de Fed op dezelfde manier geld gaat printen als de afgelopen zeven jaar. Iedereen weet nu dat dit per saldo niets heeft opgeleverd. Geen economische groei, geen inflatie, méér financiële ongelijkheid.

En dus is er maar één maatregel die overblijft. En dat is QE for the People. Ofwel forse belastingverlaging voor de lage en middeninkomens, gefinancierd met geprint geld.

En dat zal de beurs, maar vooral de prijzen van goud, zilver en andere grondstoffen hard omhoog jagen.

Superjaar voor TopAandelen-abonnees
Ik verwacht daarom dat 2016 een superjaar wordt voor TopAandelen-abonnees. En dan vooral voor wat betreft de bonus rapporten die je als abonnee ontvangt.

De in die bonus rapporten vermelde aandelen gaan in de loop van 2016 een enorme stijging inzetten. Zo enorm zelfs, dat het de best presterende aandelen van 2016 gaan worden.

Daarnaast zullen goud en zilver een forse stijging inzetten, waardoor TopAandelen-abonnees ook ongekend hard gaan profiteren van de enorme koersstijgingen die we voor goud- en zilveraandelen verwachten.

Wil je in 2016 enorme winsten maken?
Dan moet je absoluut TopAandelen-abonnee worden!
Klik hier om u snel aan te melden