Dit is een absoluut droomscenario!

Afgelopen jaar selecteerden we voor onze TopAandelen service onder meer twee spotgoedkope aandelen van bedrijven die olietankers verhuren.

De reden was even simpel als logisch.

Ook (of juist) bij een lage olieprijs, moet er iedere dag een enorme hoeveelheid olie over de wereldzeeën worden vervoerd. En omdat veel olie vanuit West-Afrika en Zuid-Amerika richting China gaat, moeten die olietankers ook steeds grotere afstanden afleggen. Waardoor oliemaatschappijen ze voor steeds langere periodes moeten huren.

Enorm tekort doet huurprijzen stijgen
Maar daarnaast worden olietankers nu massaal gehuurd door grote investeerders. Om olie op te slaan en over een jaar met vooraf berekende, dus gegarandeerde winst te verkopen.

Juist door de lage olieprijs is er vorig jaar een tekort aan olietankers ontstaan. En omdat je zo’n ding nu eenmaal niet in een maandje tijd nieuw kunt bouwen, blijft die situatie nog wel even voortduren.

Ideale situatie als je een bedrijf bent dat olietankers verhuurt!

Fors goedkoper geworden. Ondanks koersstijgingen.
De koersen van de door ons geselecteerde olietanker-aandelen zijn sinds onze selectie met 27% en 53% gestegen. Maar de winstverwachtingen zijn sindsdien dubbel zo hard gestegen. Waardoor deze aandelen per saldo alleen maar goedkoper zijn geworden. Zelfs véél goedkoper.

De situatie was dus al ideaal voor onze twee aandelen. Maar daar kwam deze week nog eens onderstaand bericht bovenop.

 

Een absoluut droomscenario
Het blijkt dat China van de lage olieprijs gebruik maakt om massaal olie in te slaan. En daarvoor moet er uiteraard nóg meer olie die kant op worden vervoerd. Waarvoor nóg meer olietankers nodig zijn. Waardoor het toch al nijpende tekort aan olietankers nóg nijpender wordt. En waardoor de huurprijzen fors verder stijgen.

Een absoluut droomscenario voor onze twee aandelen!

Want hierdoor kunnen ze hogere huurprijzen vragen, waardoor omzet en winst fors verder zullen stijgen. En als gevolg daarvan de koersen.

Binnen een jaar minimaal 100%
Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de koersen van deze twee aandelen het komende jaar met nog minimaal 100% zullen stijgen, hebben we onze TopAandelen-abonnees gisteren gelijk deze twee aandelen als extra service toegestuurd.

Ook ú kunt profiteren van deze fantastische situatie. Want als nieuwe TopAandelen-abonnee sturen we u dit extra rapport gratis toe. Gewoon omdat we graag wat extra’s doen voor onze abonnees.

Profiteer mee van dit absolute droomscenario!
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden