80 procent winst ligt zo voor het oprapen!

Een ongelofelijk goedkoop aandeel dat door een onterechte koersdaling maar liefst 21% dividend oplevert. Dat slechts 8 keer de winst noteert, terwijl analisten voor volgend jaar maar liefst 25% winstgroei verwachten.

De directie van dit bedrijf heeft zelfs aangegeven dat ze ruimte ziet om het dividend nóg verder te verhogen! Wij berekenden 350% koerspotentieel. Exclusief het torenhoge dividend.

Nooit eerder zoiets extreems gezien!

Koers én dividend zullen fors stijgen
Daarnaast een aandeel waarvan de winstverwachting de afgelopen drie maanden met maar liefst 23% opwaarts werd bijgesteld. Maar waarvan de koers met 30% daalde.

Dit bedrijf realiseert enorme winstgroei. Volgend jaar 51%. En voor de jaren nadien verwachten analisten 33% jaarlijkse winstgroei. En toch noteert het aandeel slechts 12 keer de jaarwinst!

Daar bovenop heeft de directie een forse verhoging van het dividend aangekondigd, waardoor we vanaf komend kwartaal maar liefst 10% dividend ontvangen!

Door forse uitbreiding én de hierboven vermelde forse winstgroei, zullen koers én dividend de komende jaren fors stijgen!

Doelwit van overname – 80% winst voor het oprapen
En als klap op de vuurpijl een spotgoedkope megatopper. Van een zeer innovatief technologisch bedrijf dat sinds vorige week doelwit is van een overname.

De directie ontving een overnamebod voor een koers die maar liefst 61% hoger is dan onze aankoopkoers. Maar weigerde het bod te accepteren. En terecht!

De overnemende partij wil de unieke technologie van dit bedrijf in handen krijgen, en zal haar bod daarom nog fors verhogen. We staan nu op een dikke 20% winst. Daar gaat volgens ons nog minimaal 80% bijkomen. Binnen 2-3 maanden!

Ooit al eens zó snel 80% winst behaald?

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
Alle drie aandelen van bedrijven met een enorm solide balans. Met veel geld in kas. Wiens toekomst er zéér rooskleurig uitziet. Die dus financieel ijzersterk zijn, winst maken en forse winstgroei realiseren.

Aandelen die zó ongelofelijk goedkoop zijn, dat ze komend jaar met gemiddeld 112% in koers moeten stijgen om het huidige beursgemiddelde van 17,6 keer de winst te noteren. Exclusief het enorme dividend!

Maar die (gezien hun enorme winstgroei) feitelijk nog veel harder in koers moeten stijgen. En die in de jaren nadien nog véél meer in koers kunnen stijgen.

Bijna uitverkocht!
Drie ijzersterke toppers voor een lachwekkend lage prijs. En met ongekend hoog koerspotentieel. Wij verwachten binnen een jaar forse koersstijgingen!

Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. De inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.