Dit is pas het prille begin!

De krantenkop hieronder (uit The Guardian) laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

De vraag naar fysiek goud knalde in het eerste kwartaal met maar liefst 21% omhoog. Nooit eerder was de vraag naar goud zo hoog in het eerste kwartaal van een jaar!

En over de reden is de krant ook duidelijk. Negatieve rente en wereldwijde onzekerheid.

Meer negatieve rente. Meer onzekerheid.
Je hoeft geen kerngeleerde te zijn om te begrijpen dat we de komende tijd in méér landen negatieve rente gaan zien. En dat centrale banken in landen met negatieve rente, die rente nog verder zullen verlagen.

En je hoeft ook geen supereconoom te zijn om te begrijpen dat die wereldwijde onzekerheid de komende tijd alleen maar verder toe zal nemen.

Als straks de grote massa in beweging komt…
Dit is pas het prille begin van een enorme stijging in de vraag naar goud. En als gevolg daarvan zal ook de vraag naar de andere edelmetalen zilver, platinum en palladium door het dak gaan.

Zie ook dit artikel, waarin ik u vertelde dat alléén het slimme geld op dit moment goud en goudaandelen aan het kopen is. Als straks de grote massa in beweging komt, dan is er écht geen houden meer aan.

Wees de grote massa dus voor!

Profiteer van EXTRA GOUDTIPS
De goudprijs zal de komende jaren enorm stijgen.

En de koersen van goudaandelen zullen dan uiteraard nog véél harder stijgen. Dit mag je daarom écht niet laten liggen!

Als TopAandelen-halfjaarabonnee ontvangt u alle EXTRA GOUDTIPS die we de afgelopen maanden hebben uitgestuurd. Die gaan de komende tijd fors verder in koers stijgen. Profiteer daarvan!

Zilver zal nog veel harder stijgen
En zilver zal nog veel harder stijgen. Als TopAandelen-jaarabonnee ontvangt u óók alle EXTRA ZILVERTIPS die we de afgelopen maanden hebben uitgestuurd.

Goud- en zilveraandelen hebben duizenden procenten stijging voor de boeg.
Profiteer van al die fantastische extra tips!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden
.