Dit is écht uitzonderlijk!

Bij beursgenoteerde bedrijven krijgen directieleden bijna altijd opties. 

Als onderdeel van hun beloningspakket. Ze krijgen dan op een bepaald moment aandelen gratis, of mogen aandelen voor fors lager dan de geldende koers aankopen.

Zelfs als directieleden positief zijn over de toekomst van hun bedrijf, is het normaal dat ze hun verkregen aandelen (deels) direct weer verkopen.

Normaal
Want directieleden hebben dezelfde wensen en dromen als de meeste mensen. Ze verkopen hun aandelen omdat ze daardoor die mooie auto of dat droomhuis kunnen kopen. Of ze vinden de zekerheid van extra geld op hun bankrekening gewoon belangrijk.

Bij veruit de meeste aandelen zie je dus dat insiders (leden directie + RvC) hun verkregen aandelen verkopen. Is normaal.

Minder normaal, wel positief
Een stuk minder normaal, maar wel een positieve indicatie, is als directieleden aandelen uit opties krijgen, en vervolgens al die aandelen vasthouden. Ze kúnnen cashen, maar ze doen het niet.

Dit is positief, want ze houden hun verkregen aandelen uiteraard alleen vast als ze verwachten dat ze die in de toekomst voor een veel hoger bedrag kunnen verkopen.

Absoluut niet normaal, maar zéér positief
En wat absoluut niet normaal is, is dat directieleden hun eigen geld gebruiken om aandelen van het bedrijf waar ze werken aan te kopen. Dat gebeurt enkel en alleen als directieleden wel héél positief zijn over de toekomst van het bedrijf.

Als directieleden met hun eigen geld aandelen kopen, is dat dus een zéér positieve indicatie!

Je vindt echter lang niet iedere dag een aandeel van een bedrijf wiens directieleden de aandelen kopen, dat financieel ijzersterk is, dat goedkoop is én forse jaarlijkse winstgroei realiseert.

Profiteer van dit uitzonderlijke rapport!
Afgelopen dinsdag vertelde ik u al hoe enorm goedkoop de aandelen uit ons nieuwe “Super Rendement Rapport” zijn. En hoe hard hun winsten stijgen. Eén aandeel is zelfs het goedkoopste van het afgelopen jaar!

Maar wat het nieuwe “Super Rendement Rapport” pas écht uitzonderlijk maakt, is dat we bij alle drie de geselecteerde aandelen zien dat directieleden aan het kopen zijn geslagen. Met hun eigen geld.

Bij alle drie de aandelen. Zoiets hebben wij nog nooit meegemaakt!

Alleen vandaag nog!
Deze aandelen zijn zó goedkoop dat de koersen wat ons betreft binnen een jaar met 200% moeten stijgen.

Reageer echter snel. Want alleen vandaag nog kunt u losse nummers van het “Super Rendement Rapport” bestellen.

Na vandaag zal de inschrijving definitief gesloten zijn.
Klik hier om het nieuwe “Super Rendement Rapport” nog snel te bestellen!

 

Profiteer tegelijk van onze EXTRA BONUSTIP!
Bij uw bestelling pakt u gelijk als extra tip het zilveraandeel mee, waarvoor wij de komende jaren nog duizenden procenten koersstijging verwachten.
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”!