Zó goedkoop ga je ze niet snel meer vinden

Een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat dankzij een nieuwe CEO de weg omhoog weer heeft gevonden. Groeiende orderportefeuille, beter dan verwachte kwartaalcijfers, fors opwaartse bijstelling van de winstverwachting.

Terwijl ze op de beurs nog zitten te slapen, kopen directieleden van dit bedrijf al een jaar lang stelselmatig aandelen met hun eigen geld!

En gelijk hebben ze, want dit aandeel is rijp voor een zéér forse koersstijging in korte tijd!

Het goedkoopste aandeel van de afgelopen 12 maanden
Daarnaast een fantastisch aandeel van een bedrijf dat robuuste tablets ontwikkelt, produceert en wereldwijd verkoopt. Tablets die bestand zijn tegen schokken, trillingen, stof en vocht. Die worden gebruikt door professionals die actief zijn in moeilijke omgevingen, zoals leger, politie, hulpdiensten, transport, industrie etc.

De markt voor dit soort tablets groeit met 35% per jaar! En dat is te merken, want afgelopen maand haalde dit bedrijf maar liefst vijf miljoenenorders binnen!

Ook bij dit aandeel zitten ze op de beurs te slapen, want dit is het goedkoopste aandeel dat we het afgelopen jaar hebben ontdekt!

ALLE seinen op groen!
En als klap op de vuurpijl een belachelijk goedkoop aandeel van een bedrijf dat enorm profiteert van de forse stijging van het aantal patenten. Als gevolg van de enorme technologische ontwikkeling in vooral de tech- en medische sector.

Supergoedkoop, 72% winstgroei, om de haverklap nieuwe grote klanten, directieleden die met hun eigen geld aandelen kopen, en een stijgende koerstrend.

Voor dit aandeel staan echt ALLE seinen op groen!

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
Wel eens van de PEG-ratio gehoord? Price Earnings gedeeld door Growth. De markt beschouwt aandelen met een PEG-ratio lager dan 1 als goedkoop.

Deze drie aandelen hebben een gemiddelde PEG-ratio van slechts 0,11.

Dat betekent dat je effectief 89% korting hebt op deze aandelen. En dat ze met gemiddeld 800% in koers moeten stijgen om de PEG-ratio op 1 te laten uitkomen.

Om volgens de beurs normaal gewaardeerd te worden.

Dat lijkt me overdreven optimistisch. Maar de koersen van deze aandelen moeten het komende jaar wél met minimaal 200% omhoog!

Bijna uitverkocht
Drie ijzersterke toppers voor een lachwekkend lage prijs. En met ongekend hoog koerspotentieel. Wij verwachten binnen een jaar forse koersstijgingen!

Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. De inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.

 

Profiteer tegelijk van onze EXTRA BONUSTIP!
Bij bestelling pakt u gelijk als extra tip het zilveraandeel mee, waarvoor wij de komende jaren nog duizenden procenten koersstijging verwachten.
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”!