Alléén maar goed nieuws!

Door de enorme technologische innovatie in computers, telefoons, auto’s en vooral ook in de medische wereld, groeit ook het aantal patenten ongekend hard.

Kijk op het plaatje hieronder maar eens hoe ongelofelijk veel patenten er zijn voor de technologie van een smartphone. Als je ze bij elkaar optelt, dan kom je op 1.339 patenten. Voor één simpele smartphone!

Ook voor medische zaken zoals bijvoorbeeld een kunstheup is het aantal patenten ongelofelijk hoog. Al die patenten hebben een eigenaar. En die eigenaars willen hun patenten juridisch beschermen en/of er geld aan verdienen.

Een uniek aandeel
Mede omdat wet- en regelgeving voor patenten wereldwijd steeds complexer wordt, hebben bedrijven daar gespecialiseerde hulp voor nodig.

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we deze maand een uniek aandeel. Van een bedrijf dat erin gespecialiseerd is om die hulp te bieden. Dat patenten juridisch beschermt en/of voor haar klanten licentie-overeenkomsten onerhandelt, zodat ze aan hun patenten geld kunnen verdienen.

Een enorme groeimarkt.

Dit jaar al meerdere nieuwe, grote klanten binnengehaald!
Naast de fantastische winstgroei die analisten voor dit spotgoedkope aandeel verwachten, zien we alléén maar goed nieuws verschijnen over dit bedrijf.

Het sloot dit jaar al meerdere grote contracten met wereldwijd bekende tech- en telecombedrijven. Maar ook met een wereldwijd actieve producent van isolatie- en dakbedekkingsmateriaal.

Directieleden beleggen met hun eigen geld in dit aandeel
Daarnaast zien we ook bij dit fantastische bedrijf dat directieleden het afgelopen jaar stelselmatig met hun eigen geld aandelen hebben gekocht. En zij weten het allerbeste hoe de toekomst van hun bedrijf eruit ziet.

Spotgoedkoop, dit jaar 72% winstgroei, volgend jaar 87% winstgroei, om de haverklap nieuwe grote klanten, directieleden die aandelen kopen, stijgende koerstrend.

Voor dit aandeel staan echt ALLE seinen op groen!
Bestel snel het nieuwe “Super Rendement Rapport!”

 

 

Vergeet de EXTRA BONUSTIP niet!
Bij bestelling van een los nummer van het “Super Rendement Rapport” ontvangt u ook een extra bonus tip. Een zilveraandeel dat nog duizenden procenten koersstijging voor de boeg heeft.

Laat dit superwinstgevende kadootje niet aan je voorbij gaan!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”