Dit kom je slechts héél zelden tegen!

Zelden gezien! Gisteren stuurden we onze TopAandelen abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport” toe.

En deze maand ontdekten we onder meer een aandeel dat maar liefst 15% onder haar boekwaarde noteert. Van een bedrijf dat een orderportefeuille van ruim $5 miljard heeft. Terwijl haar totale omzet vorig jaar $1,2 miljard was.

Ongelofelijk grote orderportefeuille
Dat betekent een gegarandeerde toekomstige omzet die ruim vier keer zo hoog is als de huidige jaaromzet! Niet zo gek dus dat de winst dit jaar met maar liefst 65% groeit en volgend jaar met nog eens 43%.

Ik weet niet wat úw ervaring is, maar ik kom slechts héél zelden een bedrijf tegen met zó een ongelofelijk grote orderportefeuille. En ik heb in mijn jaren toch al heel wat cijfers, websites en investor presentations van bedrijven bekeken.

Bijna geen risico. Wél enorm koerspotentieel.
Door die enorme gegarandeerde toekomstige omzet is dit een aandeel waar maar héél weinig risico aan kleeft. En omdat we dit bijna risicoloze aandeel nu kunnen aankopen voor slechts 8,5 keer de voor volgend jaar verwachte winst, heeft het wél een enorm koerspotentieel.

Daarnaast geldt dat de directie vorige maand besloten heeft om ieder kwartaal dividend te gaan uitkeren. Waardoor het aandeel nu maar liefst 4% dividendrendement oplevert.

Grote kans op snelle, forse koersstijging
Het is daarmee een ideale prooi voor value-beleggers én voor dividendbeleggers. En door de forse winstgroei is de kans groot dat de directie het dividend straks gelijk verhoogt.

Dit ongelofelijke aandeel heeft werkelijk alles in zich om reeds op korte termijn zéér fors in koers te stijgen. Ik ga daarom vandaag nog mijn kooporder inleggen.

Dit kom je slechts héél zelden tegen!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”